Αρχικη ΦΗΜΕΣ H Samsung θέλει να κυκλοφορήσει το Galaxy Fold στις 6 Σεπτεμβρίου

H Samsung θέλει να κυκλοφορήσει το Galaxy Fold στις 6 Σεπτεμβρίου

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι από την ανάκληση της αρχικής του κυκλοφορίας, φαίνεται ότι το Galaxy Fold είναι τελικά πιο κοντά στην διάθεση του στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ετοιμάζεται να διαθέσει το Galaxy Fold στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας , σε συνεργασία με τρία διαφορετικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα η διάθεση του φημολογείται ότι θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου , σε μερικές ημέρες από σήμερα δηλαδή.

Η ίδια πηγή, υποθέτει ότι η ημερομηνία αυτή δεν ειναι τυχαία, αφού ξεκινά και η έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο, και πιθανότατα η Samsung θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό προκειμένου να προβάλει τη βελτιωμένη έκδοση του Galaxy Fold.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τη διάθεση του Galaxy Fold και στον υπόλοιπο κόσμο, αναμένεται όμως να ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και αυτή. Πιθανότατα οι μεγαλύτερες χώρες και αγορές, θα το έχουν διαθέσιμο μέχρι τα τέλη του μήνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights