Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νέες φωτογραφίες του Google Pixel 4

Νέες φωτογραφίες του Google Pixel 4

απο Kostas Gliatiotis

Βρισκόμαστε πλέον σε ένα σημείο, όπου η επίσημη παρουσίαση του επόμενου Pixel 4 από τη Google, δεν θα έχει πολλά να δείξει, αφού η συσκευή έχει διαρρεύσει ήδη αμέτρητες φορές.

Η νεότερη από αυτές τις διαρροές, δείχνει την πίσω αλλά και την μπροστινή πλευρά του Smartphone, και ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσα ήδη γνωρίζουμε. Η εταιρεία έχει κάνει επιτέλους την αλλαγή, και το Pixel 4 θα έχει συνολικα 3 κάμερες στο πίσω μέρος του. Μάλιστα ο σχεδιασμός τους θυμίζει έντονα αυτόν που θα χρησιμοποιήσει και η Apple στα επόμενα iPhone όπως όλα δείχνουν.

Η μπροστινή όψη του Smartphone επιβεβαιώνει απλά τη χρήση AMOLED οθόνης για μια ακόμα φορά, μια σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει ότι πιθανότατα η τιμή πώλησης θα είναι υψηλή για μια ακόμα φορά.

Παρότι το μερίδιο αγοράς της Google είναι ιδιαίτερα μικρό, και η εταιρεία δεν έχει διαθέσιμα τα pixel Smartphones σε αρκετές χώρες, φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά να σχεδιάζει τα επόμενα μοντέλα της, και να πιστεύει ότι έχει νόημα η ενασχόληση της με την αγορά του hardware.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights