Αρχικη ΦΗΜΕΣ Mate 30 Porsche design ετοιμάζει η Huawei

Mate 30 Porsche design ετοιμάζει η Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Με τον πιο επίσημο τρόπο, η Huawei έκανε πριν λίγες ώρες γνωστό, ότι ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκδοση του επόμενου Mate 30. Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια Porsche design έκδοση, κάτι που συνηθίζει άλλωστε με κάθε συσκευή της σειράς Mate.

To Porsche design Mate 30 πιθανότατα θα διαφέρει σε εξωτερική εμφάνιση από τις “απλές” εκδόσεις του Smartphone, και μένει να δούμε αν, και τι διαφορές θα έχει και σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Richard Yu, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο teaser video για την Porsche Design έκδοση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο νέος, και ιδιαίτερα αποδοτικός Kirin 990 επεξεργαστής της εταιρείας, ενώ μένει να δούμε αν θα συνδυάζεται με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM αλλά και αποθηκευτικό χώρο.

Στις 19 του μήνα, η Huawei θα παρουσιάσει επίσημα το νέο mate 30 σε όλες τις εκδόσεις του, και πιθανότατα σε αυτές θα περιλαμβάνεται και το Porsche design.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights