Αρχικη ΦΗΜΕΣ Mi mix Alpha με Waterfall οθόνη από την Xiaomi

Mi mix Alpha με Waterfall οθόνη από την Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Τέσσερις ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Mi mix, και η Xiaomi έδωσε μόνη της στη δημοσιότητα αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτό. Αρχικά φαίνεται ότι η εταιρεία θα αλλάξει την ονομασία, και αντί για το επόμενο νούμερο 4, το Smartphone θα ονομάζεται Mi mix Alpha.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον όμως είναι μια εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Xiaomi, και δείχνει το πλαϊνό μερος της… Οθόνης του Mi mix Alpha.

Αυτή φαίνεται να καλύπτει με την καμπύλη της, ολόκληρη την πλαϊνή πλευρά του Smartphone, κάτι που μέχρι και σήμερα τουλάχιστον είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο. Μαλιστα η εικόνα που έδωσε η Xiaomi στη δημοσιότητα, δείχνει την οθόνη αυτή δίπλα σε… Βιβλία, για να δείξει πως θυμίζει το εξωτερικό ενός βιβλίου που μπορεί να προβάλει πληροφορίες.

Το Mi mix Alpha θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές ημέρες από σήμερα, και πιθανότατα μέχρι τότε θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό, όπως και φωτογραφίες του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights