Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους
mi 9t pro

Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Εκτός από το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της, η οθόνη του Mi 9T Pro είναι αντίστοιχα κορυφαία και σε κάθε άλλο χαρακτηριστικό της. Η Xiaomi συνεχίζει την χρήση AMOLED οθονών στις High end συσκευές της, μια επιλογή που πλέον είναι σχεδόν «υποχρεωτική» σε αυτή την κατηγορία.

Τεχνικά, πρόκειται για ένα SUPER AMOLED Panel της Samsung, ένα γεγονός που η Xiaomi θεωρεί πλεονέκτημα, αφού η Samsung Display κατασκευάζει τις καλύτερες οθόνες αυτού του είδους.

mi 9t pro

Η ανάλυση της περιορίζεται σε 2340 x 1080 pixels, μια επιλογή που έχει όμως θετικά σε κατανάλωση ενέργειας αλλά και επιδόσεις, αφού κάνει την δουλειά του Snapdragon 855 ακόμα πιο εύκολη. Αυτό που έχει σημασία εδώ, είναι ότι ακόμα και στις 6.39 ίντσες, η ανάλυση αυτή μεταφράζεται σε πυκνότητα 403 pixel ανά ίντσα, και προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση.

Μάλιστα υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που δεν θεωρειται δεδομένη σε Smartphones που κοστίζουν 500 ευρώ ή και λιγότερο.

Τέλος, αν κάποιος θέλει να αλλάξει τη χρωματική απόδοση της οθόνης, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά «προφίλ» στο μενού των ρυθμίσεων.

Συνολικά, η οθόνη του Mi 9T Pro αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Προφανώς και το πολύ μικρό πλαίσιο γύρω της τραβάει την προσοχή, είναι όμως η πραγματική απόδοση της αυτό που την κάνει πραγματικά εύχρηστη σε καθημερινή χρήση.

mi 9t pro

Ο φωτισμός στην μέγιστη ένταση του είναι χρήσιμος μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με έντονη ηλιοφάνεια, και αυτό που έχει και εδώ σημασία είναι ότι δεν πρόκειται να δυσκολευτεί κάποιος να «δει» τι προβάλλεται στην οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights