Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους
mi 9t pro

Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Το Mi 9T Pro κρύβει στο εσωτερικό του τον ιδιαίτερα ισχυρό Snapdragon 855 επεξεργαστη της Qualcomm. Πλέον υπάρχει διαθέσιμη μια ακόμα πιο γρήγορη έκδοση του με την ονομασία 855+ όμως σε καμία περίπτωση το Mi 9T Pro δεν «υστερεί» επειδή δεν βασίζεται σε αυτή.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Snapdragon 855 είναι ακριβώς ίδια όπως και στο Mi 9, η Xiaomi όμως έχει κάνει μερικές συγκεκριμένες αλλαγές για το νέο Smartphone. Θεωρητικά και πρακτικά, ο Snapdragon 855 «ψύχεται» πιο αποδοτικά στο εσωτερικό του Mi 9T Pro, προκειμένου να διατηρεί την μέγιστη απόδοση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στην πράξη αυτό είναι σπάνια ορατό, αφού έτσι και αλλιώς η ταχύτητα με την οποία αποκρίνεται στα πάντα το Smartphone είναι απλά εντυπωσιακή.

Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας, που είναι και η κορυφαία που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στην Ελλάδα, έχει 6 GB μνήμης RAM. Προφανώς και για «ψυχολογικούς» λόγους υπάρχει στο εξωτερικό έκδοση με 8GB RAM, η οποία όμως δεν είναι απαραίτητη σε κάτι.

Όπως έχουμε δει και σε ξεχωριστό βίντεο με την Gaming απόδοση του Mi 9T Pro, τα 6GB είναι αρκετά ακόμα και για να είναι ταυτόχρονα ενεργά δύο απαιτητικά παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε άλλου είδους χρήση είναι με άνεση μέσα στις δυνατότητες του.

Για αυτόν τον τομέα του Gaming, ο Snapdragon 855 έχει την καταπληκτική Adreno 640 GPU στο εσωτερικό του. Η απόδοση της είναι αστεία υψηλή, ακόμα και σε οθόνες υψηλότερης ανάλυσης.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι στην FullHD+ οθόνη του Mi 9T Pro, τα πάντα παράγονται με καταπληκτική άνεση. Αυτό σημαίνει ότι τo Smartphone μπορεί να παίξει με ευκολία όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια στο Play Store, και μάλιστα το κάνει με αρκετά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Για τον αποθηκευτικό χώρο τέλος, το Mi 9T Pro θα έρθει στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, με 64 ή 128GB ονομαστικά, και περίπου 52 και 110 GB διαθέσιμα αντίστοιχα.

Η προσωπική μας άποψη είναι ότι η μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις είναι η πιο χρήσιμη, επειδή το Smartphone δεν έχει δυστυχώς υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights