Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους
mi 9t pro

Xiaomi Mi 9T Pro Review : Κορυφαίες επιδόσεις για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Οι κατασκευαστές που ξεκίνησαν την προσπάθεια τους να γίνουν.. διάσιμοι με την κατασκευή οικονομικών συσκευών, με αξιόλογα και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, σίγουρα δεν ειναι λίγοι. Η Xiaomi παρότι θεωρητικά δεν ήταν η «πρώτη», είναι από τις ελάχιστες που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προσφέρουν Smartphones με κορυφαία χαρακτηριστικά και… αστεία χαμηλή τιμή πώλησης. Η νεότερη πρόταση της εταιρείας (προς το παρόν!) που έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας, και ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι το εντυπωσιακό Mi 9T Pro. Το Smartphone έχει ήδη κυκλοφορήσει εκτός Ευρώπης σαν Κ20 Pro, όμως η Xiaomi σωστά φροντίζει ώστε να κάνει διαθέσιμη σε κάθε αγορά την «σωστή» έκδοση, όταν το κάνει επίσημα.

mi 9t pro

Το Mi 9T Pro αποτελεί μια διαφορετική έκδοση του επίσης κορυφαίου Mi 9 της εταιρείας, ενός Smartphone που μας είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο διάστημα που το είχαμε στα χέρια μας. Στο Review που ακολουθεί θα γνωρίσουμε αναλυτικά την νέα συσκευή, και θα ανακαλύψουμε μαζί τις βασικές διαφορές της.

Σχεδιασμός.

Είναι άμεσα εμφανές ότι το Mi 9T Pro δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με το κανονικό Mi 9, σε κανέναν βασικό τομέα. Το Smartphone είναι αρκετά διαφορετικό σχεδιαστικά, ενώ κάποιες από τις αλλαγές έχουν και λειτουργικές επιπτώσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές, είναι φυσικά η μηχανική Selfie κάμερα, που βγαίνει από το εσωτερικό του, κάθε φορά που θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε.

mi 9t pro

Εδώ μάλιστα η Xiaomi βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να διαφοροποίησει το Mi 9T Pro από συσκευές του ανταγωνισμού με αντίστοιχη δυνατότητα. Η μπροστινή κάμερα, έχει LED αριστερά και δεξία της, τα οποία ανάβουν κάθε φορά που αυτή βγαίνει ή επιστρέφει στο εσωτερικό του Smartphone.

mi 9t pro

Η μηχανική αυτή λύση για την Selfie κάμερα, έχει επιτρέψει στην Xiaomi να μειώσει ακόμα περισσότερο το πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το Mi 9T Pro να είναι ακόμα πιο μικρό, πάντα για τα δεδομένα ενός τηλεφώνου με οθόνη 6.39 ιντσών.

mi 9t pro

Δυο τομείς όπου το Smartphone διαφέρει όχι απαραίτητα με θετικό τρόπο από το απλό Mi 9, είναι αυτός του μεγέθους και του βάρους. Το Mi 9T Pro είναι σημαντικά πιο «παχύ» αλλά και αισθητά πιο βαρύ. Σε κάθε περίπτωση, η μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του, αλλά και ο μηχανισμός για την μπροστινή κάμερα, μπορεί να δικαιολογήσει αυτέ τις διαφορές σε μεγάλο βαθμό.

Το πίσω μέρος του Smartphone είναι κατασκευασμένο από γυαλί, και συγκεκριμένα από Gorilla Glass 5. Το υλικό αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο για αυτή την κατηγορία τιμής, και σίγουρα καλοδεχούμενο για την επιπλέον προστασία και αντοχή που προσφέρει.

mi 9t pro

Το Mi 9T Pro προσφέρεται σε αρκετά διαφορετικά χρώματα, κάποια από τα οποία είναι περισσότερο εντυπωσιακά. Το μαύρο χρώμα της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας, είναι το πιο «σοβαρό» από αυτά, ενώ έχει και μια ευχάριστη υφή που θυμίζει επιφάνεια κατασκευασμένη από ανθρακόνημα.

Τέλος, μια διαφορά που είναι σαφώς υπέρ του Mi 9T Pro είναι η ύπαρξη της θύρας 3.5mm για ακουστικά. Το Smartphone είναι σχεδιασμένο για διαφορετικό αγοραστικό κοινό, που σίγουρα εκτιμά ιδιαίτερα το ότι υπάρχει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights