Αρχικη APPS / GAMES WhatsApp: Ετοιμάζει λειτουργία αυτόματης διαγραφής στα μηνύματα!

WhatsApp: Ετοιμάζει λειτουργία αυτόματης διαγραφής στα μηνύματα!

απο John Leondaris

To WhatsApp, που ήδη προσφέρει τη δυνατότητα αναίρεσης ενός μηνύματος αφότου έχει πατηθεί  το κουμπί της «αποστολής», ετοιμάζεται να πάει την ανταλλαγή μηνυμάτων ένα βήμα παραπέρα.

Το WABetaInfo αποκάλυψε μια νέα λειτουργία διαγραφής μηνυμάτων στην έκδοση 2.19.275 της Android εφαρμογής . Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο και σίγουρα μπορεί να υποστεί νέες αλλαγές και διορθώσεις. Όμως, στην τρέχουσα μορφή του το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να επιλέξετε να διαγράφονται τα μηνύματα που στέλνετε μετά από 5 δευτερόλεπτα ή ακόμη και 1 ώρα, χωρίς να αφήνουν το παραμικρό ίχνος.

WhatsApp

Δυστυχώς, η επιλογή αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ομαδικές συνομιλίες. Αφού ενεργοποιηθεί η λειτουργία, κάθε μήνυμα στη συνομιλία διαγράφεται μετά το επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο. Δηλαδή, δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγραφούν συγκεκριμένα μηνύματα από ένα άτομο. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο μελλοντικά να δούμε και αυτή τη λειτουργία.

Άλλες δυνατότητες που θα μπορούσαν να προστεθούν στο μέλλον αφορούν την επιλογή και άλλων χρονικών ορίων (μιας και μέχρι τώρα μπορείς να επιλέξεις να διαγραφούν τα μηνύματα είτε σε 5 δευτερόλεπτα είτε σε 1 ώρα, χωρίς να υπάρχει άλλη χρονική επιλογή. Επίσης, σημαντική θα ήταν και η προσθήκη της αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων και στις ιδιωτικές συνομιλίες (όχι μόνο στις ομαδικές).

Δεν είναι ακόμη σαφές πότε τα η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων θα εμφανιστεί στους χρήστες του WhatsApp. Μέσω της λειτουργίας όμως αυτής, η εφαρμογή θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το Telegram που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights