Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ EMUI 10: Έφτασε η beta έκδοση σε ορισμένες συσκευές!

EMUI 10: Έφτασε η beta έκδοση σε ορισμένες συσκευές!

απο John Leondaris

Την περασμένη εβδομάδα, η Huawei δημοσίευσε έναν μεγάλο κατάλογο με συσκευές που έχουν προγραμματιστεί να πάρουν το beta EMUI 10 μέσα στους επόμενους μήνες. Τώρα, φαίνεται ότι Κινέζοι χρήστες ορισμένων κινητών έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν το closed beta firmware της Huawei. Πρόκειται για τα Huawei Enjoy 10 Plus, Nova 4e και Mate 20 Lite.

EMUI 10

Το κλειστό beta πρόγραμμα της Huawei παρέχει σε εγγεγραμμένους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγξουν από πρώτο χέρι τις νέες λειτουργίες του EMUI, προτού αυτές διατεθούν στο εμπόριο. Επιπλέον, οι beta χρήστες θα μπορούν να στείλουν τα σχόλιά τους στους προγραμματιστές. Στόχος, είναι να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σφάλματα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του EMUI 10.

Η open beta του EMUI 10 έχει προγραμματιστεί για τα P30 και P30 Pro την ερχόμενη εβδομάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights