Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8 Pro Review : Χωρίς ανταγωνισμό

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Review : Χωρίς ανταγωνισμό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη των 6.53 ιντσών που έχει το Note 8 Pro είναι με διαφορά το καλύτερο LCD Panel που έχουμε δει σε Smartphone εδώ και πολύ καιρό. Τεχνικά η ανάλυση της είναι 2.340 x 1080 pixels, κάτι που είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο του 1080p για οθόνη με μεγαλύτερο ύψος.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η Xiaomi έχει επιλέξει ένα εντυπωσιακό Panel, που ξεχωρίζει για την ένταση και την ζωντάνια στα χρώματα που προβάλλει. Όπως και με τον σχεδιασμό του Note 8 Pro έτσι και με την οθόνη του, ο ιδιοκτήτης του παίρνει σαφώς περισσότερα από ότι περιμένει αρχικά, με την απόδοση της οθόνης του.

Η Xiaomi προσφέρει ένα ξεχωριστό μενού με διαφορετικές επιλογές για την χρωματική της απόδοση. Υπάρχει η επιλογή της αύξησης της αντίθεσης για όσους θέλουν ακόμα πιο έντονη εμφάνιση, αλλά και η δυνατότητα επιλογής ενός λιγότερο έντονου προφίλ για όσους το προτιμούν.

Οι γωνίες θέασης είναι «περίεργα» καλές, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το Note 8 Pro ακόμα και υπό γωνία. Μάλιστα αυτό γίνεται χωρίς ιδιαίτερη αλλαγή στην απόχρωση της οθόνης, και με αντίστοιχα πολύ μικρή μείωση στην ένταση του φωτισμού της.

Αν η εξωτερική σχεδίαση του Note 8 Pro δείχνει πόσο σοβαρά παίρνει η εταιρεία την εμφάνιση που έχουν οι συσκευές της, η οθόνη του δείχνει με τη σειρά της πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την ανάγκη για άνετη και «απολαυστική» καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

5 σχολια

Stathis Toulas 29/10/2019 - 12:29

Kαλημερα

Ανάμεσα σε αυτο και το P30Lite που ειναι σχεδόν στα ιδια χρήματα προς τα που γέρνει η ζυγαρια?

ΠΟιο κερδιζει που και ποιο συνολικα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Reply
Kostas Gliatiotis 29/10/2019 - 21:16

Καλησπέρα ! Παρότι το P30 lite είναι ένα εντυπωσιακό Smartphone, το Note 8 Pro είναι σημαντικά νεότερο και αντίστοιχα βελτιωμένο σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Έχει καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη και είναι σημαντικά πιο γρήγορο σε καθημερινή χρήση. Θα λέγαμε ότι σε όλους τους τομείς είναι μια καλύτερη συσκευή πλέον !

Reply
Kostas 14/03/2020 - 20:47

Καλησπέρα σας, Χωρίς να βάζουμε τον παράγοντα τιμή ποιο κινητό θεωρείτε οτι αξίζει περισσότερο. Το Samsung A51 ή το Redmi 8 prο; Επίσης τώρα που υπάρχουν αρκετές σειρές τις Xiaomi Και μπορούμε να έχουμε μία καλή συνολική εικόνα η διάρκεια ζωής ενός Xiaomi είναι αντίστοιχη με ενός Samsung δηλαδή περί τα δύο χρόνια ανεμπόδιστης λειτουργίας; Τέλος σε επίπεδο υποστήριξης αν χρειαστεί η αντιπροσωπία της Xiaomi ανταποκρίνεται? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reply
Kostas Gliatiotis 14/03/2020 - 21:01

Καλησπέρα ! Ακόμα και χωρίς να υπολογίσει κάποιος την τιμή, το Note 8 pro είναι ένα 30% πιο γρήγορο, έχει αντίστοιχα πολύ καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και κατασκευή από υλικά που ταιριάζουν στο κόστος του. Θα έλεγα ότι ακόμα και 100 ευρώ οικονομικότερο αν ήταν το Α51 πάλι θα παρέμενε καλύτερη επιλογή το Note 8 pro.

Σε ότι αφορά την εγγύηση τώρα, υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η εταιρεία δεν καλύπτει με εγγύηση συσκευές που έχουν αγοραστεί από καταστήματα του Σκρουτζ, και μόνο αυτές που είναι επίσημης εισαγωγής. Αφήνοντας αυτό στην άκρη όμως, έχουμε πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αξιοπιστία των συσκευών τους. Θα έλεγα με βεβαιότητα ότι είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα .

Reply
Κωστας 14/10/2020 - 18:49

Καλησπερα σας. Αυτη τη στιγμη το κινητο ειναι στα 107 ευρω. Αξιζει να αγοραστει παρα το γεγονος οτι ειναι στην αγορα πανω απο ενα ετος; ευχαριστω

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights