Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8 Pro Review : Χωρίς ανταγωνισμό

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Review : Χωρίς ανταγωνισμό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Note 8 Pro έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 4.500 mAh. Σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το λειτουργικό σύστημα, αλλά και την τελικά καλή ενεργειακή απόδοση του Helio G90T, το Smartphone πετυχαίνει με άνεση χρόνους λειτουργίας κοντά και πάνω από τις 2 ήμερες.

Ακόμα και αν κάποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός μαζί του, είναι ουσιαστικά «αδύνατον» να αδειάσει κανείς τη συγκεκριμένη μπαταρία σε λιγότερο από μια ημέρα.

Αυτό δίνει στον ιδιοκτήτη του Note 8 Pro την … άνεση να το χρησιμοποιεί με όποιον τρόπο θέλει χωρίς ποτέ να αγχώνεται ότι θα τον αφήσει από μπαταρία. Σε ένα Smartphone με τον χαρακτηρισμό Pro στην ονομασία του, αυτό είναι ένα από τα βασικά… ζητούμενα.

Η φόρτιση γίνεται μέσω του USB Type-C στο κάτω μέρος του Note 8 Pro. Μάλιστα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση, με έως και 18W, που είναι αρκετά «γρήγορη» και για μια μπαταρία με τόσο μεγάλη χωρητικότητα.

Συμπέρασμα.

Το Note 8 Pro ειναι με διαφορά ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς στα 300 ευρώ αυτή τη στιγμή. Όσο «απόλυτο» και αν είναι αυτό, αποτελεί και την πραγματικότητα, όχι μόνο με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα χαρτιά, αλλά και με τον τρόπο που πραγματικά αποδίδει το Smartphone.

Η υψηλής ανάλυσης κάμερα έχει πραγματική ποιότητα στις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει, η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη και τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η Xiaomi, απλά κορυφαία.

Η Xiaomi κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της, και η εντυπωσιακή σειρά Redmi 7 γίνεται ακόμα καλύτερη, τουλάχιστον στην καλύτερη συσκευή της νέας σειράς Redmi 8, που ειναι διαθέσιμη πλέον στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

5 σχολια

Stathis Toulas 29/10/2019 - 12:29

Kαλημερα

Ανάμεσα σε αυτο και το P30Lite που ειναι σχεδόν στα ιδια χρήματα προς τα που γέρνει η ζυγαρια?

ΠΟιο κερδιζει που και ποιο συνολικα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Reply
Kostas Gliatiotis 29/10/2019 - 21:16

Καλησπέρα ! Παρότι το P30 lite είναι ένα εντυπωσιακό Smartphone, το Note 8 Pro είναι σημαντικά νεότερο και αντίστοιχα βελτιωμένο σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Έχει καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη και είναι σημαντικά πιο γρήγορο σε καθημερινή χρήση. Θα λέγαμε ότι σε όλους τους τομείς είναι μια καλύτερη συσκευή πλέον !

Reply
Kostas 14/03/2020 - 20:47

Καλησπέρα σας, Χωρίς να βάζουμε τον παράγοντα τιμή ποιο κινητό θεωρείτε οτι αξίζει περισσότερο. Το Samsung A51 ή το Redmi 8 prο; Επίσης τώρα που υπάρχουν αρκετές σειρές τις Xiaomi Και μπορούμε να έχουμε μία καλή συνολική εικόνα η διάρκεια ζωής ενός Xiaomi είναι αντίστοιχη με ενός Samsung δηλαδή περί τα δύο χρόνια ανεμπόδιστης λειτουργίας; Τέλος σε επίπεδο υποστήριξης αν χρειαστεί η αντιπροσωπία της Xiaomi ανταποκρίνεται? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reply
Kostas Gliatiotis 14/03/2020 - 21:01

Καλησπέρα ! Ακόμα και χωρίς να υπολογίσει κάποιος την τιμή, το Note 8 pro είναι ένα 30% πιο γρήγορο, έχει αντίστοιχα πολύ καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και κατασκευή από υλικά που ταιριάζουν στο κόστος του. Θα έλεγα ότι ακόμα και 100 ευρώ οικονομικότερο αν ήταν το Α51 πάλι θα παρέμενε καλύτερη επιλογή το Note 8 pro.

Σε ότι αφορά την εγγύηση τώρα, υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η εταιρεία δεν καλύπτει με εγγύηση συσκευές που έχουν αγοραστεί από καταστήματα του Σκρουτζ, και μόνο αυτές που είναι επίσημης εισαγωγής. Αφήνοντας αυτό στην άκρη όμως, έχουμε πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αξιοπιστία των συσκευών τους. Θα έλεγα με βεβαιότητα ότι είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα .

Reply
Κωστας 14/10/2020 - 18:49

Καλησπερα σας. Αυτη τη στιγμη το κινητο ειναι στα 107 ευρω. Αξιζει να αγοραστει παρα το γεγονος οτι ειναι στην αγορα πανω απο ενα ετος; ευχαριστω

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights