Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 5 Hands-on video
xperia-5-hands-on-video

Sony Xperia 5 Hands-on video

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile, μετά από μια δύσκολη περίοδο στην αγορά, φαίνεται ότι παρότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα το χαμμένο έδαφος, καταφέρνει τουλάχιστον να σχεδιάζει ανταγωνιστικές αλλά και εντυπωσιακές συσκευές. Κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο, η εταιρεία παρουσίασε τη νεότερη πρόταση της, που ακούει στο όνομα Xperia 5. Παρότι η ονομασία αυτή υποδηλώνει ένα Smartphone καλύτερο από το ήδη εντυπωσιακό Xperia 1 της εταιρείας, στην πραγματικότητα είναι μια … διαφορετική έκδοση του με μικρότερη οθόνη και πρακτικά τις ίδιες δυνατότητες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουμε στα χέρια μας το νέο Xperia 5 που μας παραχώρησε η εταιρεία τις ανάγκες του Review μας, και έχουμε μια πρώτη… γνωριμία μαζί του σε αυτό το Hands-on. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι πιθανότατα οι τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος, κάμερες που σε απόδοση είναι πλέον πολύ πιο κοντά σε αυτό που προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Μαζί όμως με αυτές, το Smartphone έχει και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή οθόνη 6.1 ιντσών, που παρότι δεν έχει την κορυφαία 4k ανάλυσης αυτής του Xperia 1 διατηρεί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Εϊναι λοιπόν ένα πολύ καλό σε χρωματική απόδοση OLED Panel, σχεδιασμένο μάλιστα από την ίδια τη Sony, και προσφέρει και εδώ την χρωματική ακρίβεια που θέλει ένας επαγγελματίας κατά την προβολή φωτογραφιών αλλά και βίντεο.

Στο εεσωτερικό του Xperia 5 βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 855 της Qualcomm και συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM. Η μια και βασική έκδοση του Smartphone έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως είναι θεωρητικά αρκετά ενώ μπορούν να επεκταθούν μέσω καρτών μνήμης microSD. Μέχρι την ολοκλήρωση του αναλυτικού μας Review, θα ετοιμάσουμε μια ακόμα δοκιμή συγκεκριμένα για τις κάμερες του Xperia 5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights