Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 7.2 Unboxing Video

Nokia 7.2 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia έχει μια πολύ καλή παράδοση στην δημιουργία Smartphones με ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας. Όσο και αν το εντυπωσιακό στη θεωρία Nokia 9, δεν κατάφερε να πείσει στην πράξη με την ευκολία του, τόσο το νέο Nokia 7.2 έρχεται να προσφέρει κάτι νέο, και μάλιστα σε διαφορετική κατηγορία τιμής.

Το νέο Smartphone είναι το πρώτο της εταιρείας που έρχεται με κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του, η οποία όμως δεν είναι το μοναδικό του ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.  Μαζί με αυτή, το Nokia 7.2 είναι και η πρώτη συσκευή της εταιρείας με κάμερα που έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, έστω και με αισθητήρα ανάλυσης 8MP. H 6.3 Οθόνη του είναι μια από τις ελάχιστες που βασίζονται στην τεχνολογία LCD και προσφέρουν υποστήριξη για την προβολή HDR περιεχομένου. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 660, ένας επεξεργαστής που πιθανότατα είναι λίγο “παλιός”πλέον, χωρίς όμως να έχει χάσει την ισχύ του, που είναι αρκετή για να διατηρήσει το Nokia 7.2 στη μεσαία κατηγορία αλλά και να υποστηρίξει τις δυνατότητες της κάμερας του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο “γνωρίζουμε” και εμείς για πρώτη φορά μαζί το νέο Nokia 7.2 στην εμπορική του μορφή, αφού είχαμε ήδη… γνωριστεί με αυτό κατά την παρουσίαση του από την εταιρεία στο Βερολίνο πριν περίπου ένα μήνα. Το Smartphone συμμετέχει και αυτό στο Android One πρόγραμμα της Google, κάτι που σημαίνει ότι τρέχει μια σχεδόν stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η εταιρεία όμως είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, σε νεότερες εκδόσεις αλλά και για την διόρθωση ενημερώσεων ασφαλείας.

Μέχρι την ολοκλήρωση της δοκιμής μας και την δημοσίευση του αναλυτικού μας Review, θα ακολουθήσει και ένα ακόμα αφιέρωμα συγκεκριμένα στην απόδοση που έχουν οι τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του νέου Nokia 7.2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights