Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 30: Από 28 Οκτωβρίου οι προπαραγγελίες στις Φιλιππίνες!

Huawei Mate 30: Από 28 Οκτωβρίου οι προπαραγγελίες στις Φιλιππίνες!

απο John Leondaris

Τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro που αποκαλύφθηκαν τον προηγούμενο μήνα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελίες στις Φιλιππίνες από τις 28 Οκτωβρίου.

Το Mate 30 με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB διατίθεται στις Φιλιππίνες για 615 ευρώ. Από την άλλη, το Pro με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB θα αγγίξει τα 895 ευρώ.Huawei Mate 30

Tα Mate 30 και Mate 30 Pro είναι κινητά εφοδιασμένα με τον Kirin 990 SoC. Και τα δύο τρέχουν EMUI 10 με βάση το Android 10, αλλά δεν έρχονται με τις Υπηρεσίες Google Play.

Το in2mobile.gr έχει ετοιμάσει ένα αναλυτικότατο camera review για το Huawei Mate 30 Pro. Επιπλέον, μπορείς να παρακολουθήσεις εδώ το σχετικό βίντεο για το Mate 30 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights