Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei: Δεν θα αντικαταστήσουμε το Android, αλλά τα GMS!

Huawei: Δεν θα αντικαταστήσουμε το Android, αλλά τα GMS!

απο John Leondaris

Όταν η Huawei παρουσίασε το λειτουργικό της σύστημα, HarmonyOS, αμέσως δημιουργήθηκαν διάφορες εικασίες. Αυτές, ήθελαν τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρίας να τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα έναντι του Android. Από τότε έχουμε δει να κάνει το ντεμπούτο της η σειρά Mate 30. Τα συγκεκριμένα κινητά, έρχονται με Android. Ωστόσο, είναι αισθητή η απουσία των Google Mobile Services (GMS). Δες εδώ αναλυτικό camera review από το in2mobile.gr για το Huawei Mate 30 Pro.

Τώρα, πρόεδρος δημοσίων σχέσεων της Huawei, ονόματι Joy Tan, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να βασίζεται στο Android για τα κινητά της στο εγγύς μέλλον. Εξάλλου, όπως ανέφερε, η μετάβαση σε ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα θα απαιτούσε πολλά χρόνια δουλειάς. Εκτός αυτού, θα ήταν και επιζήμια για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της εταιρίας.

Huawei

Με πολλούς χρήστες της εταιρίας να εξαρτώνται από τα Google Mobile Services, η εταιρεία προτιμά να εστιάσει στην περαιτέρω επέκταση των δικών της Huawei Mobile Services. Στόχος της άλλωστε είναι να τα χρησιμοποιήσει για την αντικατάσταση των GMS.

Χωρίς ένα ισχυρό οικοσύστημα εφαρμογών, η εταιρία δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει στους διεθνείς χρήστες της μια βιώσιμη λύση. Από την άλλη, η προσέγγιση μιας αρκετά μεγάλης κοινότητας προγραμματιστών δεν είναι τόσο εύκολη. Σίγουρα όμως αποτελεί μια λογική κίνηση για την Huawei υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights