Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xiaomi Mi Note 10/ Pro: Είναι καθ’ οδόν!

Xiaomi Mi Note 10/ Pro: Είναι καθ’ οδόν!

απο John Leondaris

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο Xiaomi Mi Note και όπως όλα δείχνουν, η εταιρία ετοιμάζει τον επόμενο διάδοχο της συγκεκριμένης σειράς. Σήμερα, έχουμε την είδηση πως όχι μονάχα ένα, αλλά δύο Mi Note10  (τα Xiaomi Mi Note 10/ Pro), έχουν λάβει πιστοποίηση σε διαφορετικές ρυθμιστικές αρχές.

Xiaomi Mi Note 10/ Pro

Τα δύο κινητά, Xiaomi Mi Note 10/ Pro έχουν λάβει έγκριση από την Ταϊλανδέζικη Αρχή NBTC και την EEC. Το πρώτο μάλιστα, εντοπίστηκε και στην IMDA Σιγκαπούρης. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οι κωδικοί των μοντέλων. Πρόκειται για τον κωδικό M1910F4G για το Mi Note10. Όσο για το Pro, φέρει την ονομασία M1910F4S. Όπως φαίνεται πάντως, τα δύο κινητά θα έχουν προδιαγραφές ναυαρχίδας. Αναρωτιόμαστε ακόμη αν το Note 10 ή το Note 10 Pro (γιατί όχι και τα δύο) θα είναι το φημολογούμενο Xiaomi κινητό με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz , 5x telephoto και 8K βίντεο recording.

Τον Ιούνιο, ο CEO της εταιρείας είχε επίμονα επισημάνει πως δεν υπήρχαν σχέδια ένα νέο Note. Τουλάχιστον όχι για φέτος. Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε από την επόμενη εβδομάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights