Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy S11: Έρχεται με Exynos 9830/SD 865 και LPDDR5 RAM

Samsung Galaxy S11: Έρχεται με Exynos 9830/SD 865 και LPDDR5 RAM

απο John Leondaris

Με τις ναυαρχίδες του 2019 να φεύγουν σιγά σιγά από το προσκήνιο, έφτασε η ώρα να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτές του 2020. Μία από τις πρώτες φήμες που κυκλοφορούν, αφορά το Samsung Galaxy S11. Βέβαια, όσα μέχρι στιγμής διαρρέουν, είναι σχετικά αναμενόμενα.

Για αρχή, τα Samsung Galaxy S11 αναμένεται να εφοδιαστούν με Snapdragon 865 και Exynos 9830 ανάλογα με την αγορά. Αλλά αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη. Λογικά, αναμένουμε να δούμε τον Snapdragon 865 στην Κίνα και τις ΗΠΑ και τον Exynos 9830 στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι γραμμές κώδικα που ανακαλύφθηκαν στο One UI 2.0 beta της Samsung, αποκαλύπτουν πως το κινητό θα έχει λειτουργία face unlock. Αυτό φυσικά, δεν μας εκπλήσσει, αλλά μας δείχνει πως το κινητό δε θα έχει pop up selfie κάμερα. Επομένως, η Samsung είναι πιθανό να παραμείνει στάσιμη υιοθετώντας και πάλι έναν σχεδιασμό με οπή στην οθόνη.

Σχετικά με το hardware, αναμένουμε LPDDR5 memory, UFS 3.0 storage και υποστήριξη 5G. Ακόμη δεν είναι σαφές εάν θα υπάρξει και μια 4G έκδοση ή εάν όλα τα S11 θα έχουν υποστήριξη 5G.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights