Αρχικη ΦΗΜΕΣ Έρχεται Redmi note 10 με 108ΜΡ καμερα απο την Xiaomi

Έρχεται Redmi note 10 με 108ΜΡ καμερα απο την Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Αν και ήταν ήδη σχεδόν επίσημο, μετά απο παραδοχή της ύπαρξης του απο τον πρόεδρο της εταιρειας, πλεον η ύπαρξη του Note 10 ειναι βέβαιη, με την Xiaomi να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή. Αρχικά, το Smartphone θα κυκλοφορήσει με διαφορετική ονομασία στην αγορά της Κίνας, ενω εινα δεδομένο οτι θα εχει πολλες διαφορετικές εκδοσεις ανάλογα με την χώρα.

Αυτο που εχει όμως το περισσότερο ενδιαφέρον, ειναι το Note 10, το πρώτο Smartphone της εταιρειας που θα φτάσει στην αγορά με καμερα των 108ΜΡ στο πίσω μέρος του. Ταυτόχρονα θα ειναι και το πρώτο ευρείας κυκλοφορίας σε ολόκληρο τον κόσμο με την καμερα αυτη, μια περίεργη πρωτιά αν σκεφτεί κανείς οτι ο αισθητήρας κατασκευάζεται απο τη Samsung που μεχρι σήμερα δεν τον εχει χρησιμοποιήσει σε κάποια δίκη της συσκευή.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 10 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως φαίνεται οτι θα ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Αυτο σημαίνει οτι στο εσωτερικό του θα βρίσκεται πιθανότατα ο Snapdragon 730 της Qualcomm, αν όχι ο Snapdragon 855 που ακόμα ανήκει στην High end κατηγορία.

Η επίσημη παρουσίαση του Note 10 θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου απο την Xiaomi, όπου θα μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση του. Οι φήμες λένε οτι η συσκευή θα έρθει και στη χώρα μας και μάλιστα μέσα στον Νοέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights