Αρχικη ΦΗΜΕΣ To Galaxy S10 Lite εμφανίζεται στο Geekbench

To Galaxy S10 Lite εμφανίζεται στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει μια πιο «οικονομική» έκδοση του Galaxy S10 υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται όμως οτι πλεον πλησιάζουμε πιο κοντά στην ανακοίνωση της συσκευής. Ένα πρωτότυπο με κωδικό μοντέλου SM-G770 έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench και όπως όλα δείχνουν θα ειναι το Galaxy S10 Lite η κάποια άλλη παρόμοια συσκευή.

Ο κωδικός μοντέλου το βάζει στην ιδια «οικογένεια» με τα τρια Galaxy S10 που έχουν αντίστοιχα τους κωδικούς SM-G970, 973 και 975.  Με κωδικό SM-G770 το Smartphone βρίσκεται «κάτω» απο αυτά, και θεωρητικά πάντα θα εχει τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν θα το κάνουν καλυτερο. Το αποτέλεσμα στο Geekbench τώρα, αποκαλύπτει οτι στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 855 της Qualcomm. Η επιλογή του ειναι μάλλον σωστή, αφου ήδη υπάρχει η πιο γρήγορη έκδοση του 855+ ενω βρισκόμαστε λιγο καιρό πλεον πριν την παρουσίαση του Snapdragon 865.

Οι μεχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το S10 lite να εχει καμερα των 48ΜΡ μαζι με τουλαχιστον άλλη μια με υπερ ευρυγωνιο φακο, αλλά και να υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με 45W. Ειδικά αυτο το τελευταίο, ειναι κατι που προς το παρόν η Samsung το προσφέρει μόνο στο κορυφαίο της Galaxy Note 10+.

Συνηθως οι συσκευές που φτάνουν στα χέρια αυτών που μπορούν να τις δοκιμάσουν σε benchmarks, φτάνουν τελικά και στην παραγωγή. Αυτο που μένει να δούμε ειναι αν η εταιρεία ετοιμάζει κάποια άλλη συσκευή, με δεδομένο οτι σε μερικούς μήνες απο σήμερα θα έχουμε και επίσημα το νέο Galaxy S11 η όπως αλλιώς επιλέξει να το ονομάσει η Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights