Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 7 Pro: Οι 6 και 12GB RAM εκδόσεις δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ

OnePlus 7 Pro: Οι 6 και 12GB RAM εκδόσεις δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ

απο John Leondaris

Το OnePlus 7 Pro ανακοινώθηκε τον Μάιο με τρεις εκδόσεις μνήμης: 6GB/ 128GB, 8GB/ 256GB και 12GB/ 256GB. Αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η εταιρεία πωλεί τώρα μόνο την 8GB RAM παραλλαγή.

Οι κορυφαίες εκδόσεις του OnePlus 7 Pro έχουν αφαιρεθεί από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια, ότι ο εκάστοτε υποψήφιος αγοραστής μπορεί πλέον να βρει μόνο την 8GB RAM παραλλαγή. Αυτή, διατίθεται στους χρωματισμούς: Mirror Grey, Almond και Nebula Blue.

OnePlus 7 Pro

Το μοντέλο των 6GB RAM του 7 Pro ξεκίνησε στις ΗΠΑ στα 669$. Από την άλλη, οι εκδόσεις των 8GB και 12GB RAM θα κόστιζαν 699 και 749 δολάρια αντίστοιχα. Αλλά με τα δύο αυτά κορυφαία μοντέλα να απουσιάζουν, η 8GB RAM παραλλαγή πωλείται σήμερα για 649$ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

OnePlus 7 Pro

Αν ψάχνετε όμως για κάτι φθηνότερο, τότε μπορείτε να βρείτε το OnePlus 7T για 599$ που έρχεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Είναι εφοδιασμένο με Snapdragon 855+ SoC, αλλά φέρει μια μικρότερη μπαταρία και οθόνη από το 7 Pro.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε αναλυτικό review από το in2mobile.gr για το OnePlus 7 Pro. Εκτός αυτού, στο κανάλι της σελίδας μας στο YouTube, υπάρχει first look βίντεο για την συγκεκριμένη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights