Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Φέρνει το δεύτερο One UI 2.0 beta στα Galaxy Note 10

Samsung: Φέρνει το δεύτερο One UI 2.0 beta στα Galaxy Note 10

απο John Leondaris

Η Samsung ετοιμάζει πυρετωδώς την αναβάθμιση του One UI. Μάλιστα, η εταιρία προωθεί το firmware beta σε πολλές αγορές για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πρώτες δοκιμές. Σύμφωνα με τα επίσημα φόρουμ στη Νότια Κορέα, οι χρήστες των Galaxy Note10 θα πάρουν το δεύτερο One UI 2.0 beta μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως φαίνεται, η εν λόγω ενημέρωση δεν θα έχει να επιδείξει άλλα νέα χαρακτηριστικά. Στόχος της θα είναι να διορθώσει τυχόν σφάλματα της αρχικής έκδοσης. Αναμένεται δηλαδή να γίνει κάτι αντίστοιχο με τα Galaxy S10. Με άλλα λόγια, το One UI 2.0 beta φανέρωσε ήδη όλες τις εκπλήξεις και τις δυνατότητές του. Τώρα, η δεύτερη έκδοση εστιάζει στην επίλυση ορισμένων ζητημάτων. Υπενθυμίζουμε, πως πρόσφατα η Samsung έδωσε στους χρήστες των Galaxy S10 δυνατότητες που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο στα Note10.

Samsung

Το βασισμένο στο Android 10 One UI 2.0 φέρνει βελτιωμένο σχεδιασμό με τις ειδοποιήσεις να λαμβάνουν λιγότερο χώρο. Ταυτόχρονα, το ανανεωμένο dark mode που εφαρμόζεται στις ειδοποιήσεις, στο πρόγραμμα περιήγησης και τις πολλαπλές εφαρμογές του συστήματος, υπόσχεται με αξέχαστη εμπειρία στον χρήστη.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής Samsung Members στο Galaxy Note 10 ή Galaxy S10 κινητό που ενδεχομένως διαθέτετε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights