Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8T Camera Review

Xiaomi Redmi Note 8T Camera Review

απο Kostas Gliatiotis

Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον, ότι στην μεσαία κατηγορία, δεν υπάρχει εταιρεία που να προσφέρει πιο ανταγωνιστικές συνολικά “προτάσεις” από την Xiaomi. Η νεότερη από αυτές, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελληνική αγορά επίσημα από την Info Quest, είναι το Redmi Note 8T, που όπως δηλώνει και η ονομασία του, έρχεται να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο αμέσως προηγούμενο Note 7 της εταιρείας.

Στο πίσω μέρος του Note 8T υπάρχουν συνολικά τέσσερις διαφορετικές κάμερες, με απόδοση που θα ζήλευαν ακόμα και σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού του. Η βασική από αυτές, ξεχωρίζει για την υψηλή της ανάλυση των 48ΜΡ, με φακό διαφράγματος f/1.8 που υπόσχεται πολύ καλή απόδοση και σε χαμηλότερο φωτισμό, ειδικά σε συνδυασμό με το Night mode. Η δεύτερη κάμερα, ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, και έρχεται με έναν υπερ ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο περίπου 120 μοιρών. Το πλάνο κάθε φωτογραφίας είναι αισθητά μεγαλύτερο, ενώ η ανάλυση της είναι στα 8ΜΡ που θεωρείται και το “στάνταρ” στην κατηγορία αυτή.

Το ασυνήθιστο όμως είναι η τρίτη κάμερα στο πίσω μέρος του Note 8T που έχει έναν Macro φακό, που επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών από πολύ μικρή απόσταση Αυτή μπορεί να είναι ανάμεσα σε 5 και 2 μόλις εκατοστά, προσαρμογή που είναι δυνατή χάρη στο Auto focus που έχει η συγκεκριμένη κάμερα και αποτελεί ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της. Η χαμηλή της ανάλυση στα 2ΜΡ είναι αποδεκτή κυρίως επειδή εκ φύσεως το πλάνο είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχει αυξημένη ανάγκη για λεπτομέρεια.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αναλυτικού μας Review, εστιάζουμε στον τομέα της φωτογραφίας στο συγκεκριμένο βίντεο που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια στην επιλογή ενός Smartphone για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights