Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony: Έρχεται από τον επόμενο μήνα το Android 10 σε 8 κινητά της!

Sony: Έρχεται από τον επόμενο μήνα το Android 10 σε 8 κινητά της!

απο John Leondaris

Πολλές εταιρίες κατασκευής κινητών έχουν ήδη αναβαθμίσει τις συσκευές τους με Android 10. Συνεπώς, ήταν (επιτέλους) καιρός και η Sony να ανακοινώσει επισήμως τα σχέδιά της σχετικά. Ακριβώς αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει σήμερα η εν λόγω εταιρία.

Η Sony ανακοίνωσε ότι οκτώ από τα smartphones της είναι έτοιμα να λάβουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Πρόκειται για τα Xperia 1, Xperia 5, Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium και Xperia XZ3.Sony

Και αυτό ήταν όλο. Αν έχετε κάποιο άλλο κινητό της Sony και και είχατε την ελπίδα πως θα δείτε τη συσκευή σας να τρέχει το Android 10, ατυχήσατε. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται προς το παρόν. Φυσικά, πάντα υπάρχει μια πιθανότητα η εταιρεία να συμπεριλάβει περισσότερες συσκευές αργότερα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Καλύτερα όμως, να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Τα Xperia 1 και Xperia 5 θα είναι τα πρώτα που θα λάβουν την ενημέρωση, κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο. Τα άλλα έξι κινητά θα πρέπει να περιμένουν έως τις αρχές του 2020 και μετά, για να δουν το πολυπόθητο update. Ο ακριβής χρόνος και η διαθεσιμότητα θα διαφέρουν ανάλογα με την αγορά ή/ και τον φορέα, όπως συνήθως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights