Αρχικη ΦΗΜΕΣ To Galaxy A51 της Samsung θα έχει Bluetooth 5.0

To Galaxy A51 της Samsung θα έχει Bluetooth 5.0

απο Kostas Gliatiotis

H πολιτική της Samsung να φέρνει συγκεκριμένες τεχνολογίες σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής, είναι δεδομένη εδώ και αρκετά χρόνια πλέον. Η εταιρεία πρόκειται όπως όλα δείχνουν, να εξοπλίσει το επόμενο της Galaxy A51 με ολοκληρωμένο που θα υποστηρίζει το Bluetooth 5.0 για τη σύνδεση του με συσκευές κάθε είδους.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της πιστοποίησης του Galaxy A51 για κάθε ένα από τα επιμέρους τμήματα του, και η συγκεκριμένη πληροφορία ερχεται από την καταχώρηση στο Bluetooth SIG.

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, το Bluetooth 5.0 προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια αλλά και ταχυτητερη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συμβατών συσκευών. Υποστηρίζει και την σύνδεση δύο συσκευών ταυτοχρονα για την μεταφορά ήχου, μια δυνατότητα που η εταιρεία ήδη εκμεταλλεύεται στις ακριβότερες συσκευές της.

Με αυτόν τον τρόπο, το επόμενο Smartphone της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία, φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό του, μαζί με βελτιώσεις στον τομέα της κάμερας αλλά και των επιδόσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.