Αρχικη ΦΗΜΕΣ 4.500 mAh η μπαταρία στο Galaxy A71

4.500 mAh η μπαταρία στο Galaxy A71

απο Kostas Gliatiotis

Η υποχρεωτική καταχώρηση των μπαταριών δε υπηρεσίες πιστοποίησης έχει πάντα τη χρησιμότητα της, αφού εκτός των άλλων, αποκαλύπτει και τα χαρακτηριστικά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μπαταρία του επόμενου Galaxy A71 από τη Samsung, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αρχή πιστοποίησης της Νοτίου Κορέας.

Η χωρητικότητα της φαίνεται να είναι 4.500 mAh , όσο ακριβώς δηλαδή και του Α70 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά. Η Samsung είναι υποχρεωμένη να δηλώσει και την χώρα παραγωγής της μπαταρίας, η οποία κατασκευάζεται στην Ινδία αλλά και στο Βιετνάμ. Στην πρώτη περίπτωση η κατασκευή γίνεται από συνεργάτη της εταιρίας, ενώ στο Βιετνάμ κατασκευάζονται από την ίδια την Samsung.

Οι έως τώρα πληροφορίες θέλουν τη Samsung να χρησιμοποιεί την κάμερα των 64ΜΡ που κατασκευαζει η ίδια, και ήδη δίνει σε άλλους κατασκευαστές. Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό μένει να δούμε αν θα αντικατασταθεί ο Snapdragon 675 με κάποιον νεότερο είτε της Qualcomm είτε της ίδιας της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights