Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy A51: Έρχεται με 5MP macro κάμερα

Samsung Galaxy A51: Έρχεται με 5MP macro κάμερα

απο John Leondaris

To Samsung Galaxy A51 είναι το νέο κινητό που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά, ενταγμένο στην ανανεωμένη σειρά Α της εταιρίας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, φήμες ήθελαν το κινητό αυτό της Samsung να έρχεται με μπαταρία 4.000 mAh. Εάν αυτό τελικά επαληθευτεί, τότε θα έχει το ίδιο μέγεθος με τις μπαταρίες των Galaxy A50 και A50s. Πιο πρόσφατες όμως διαρροές, αφορούν τις κάμερες του τηλεφώνου.

Πιο αναλυτικά, οι περισσότερες συσκευές της συγκεκριμένης σειράς Galaxy A της περασμένης χρονιάς, είχαν έναν κύριο αισθητήρα, ultrawide, telephoto και έναν αισθητήρα βάθους. Αυτήν τη φορά όμως, η Samsung προσπαθεί να αλλάξει λίγο τα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, στο ερχόμενο Galaxy A51 φαίνεται πως η εταιρία θα αντικαταστήσει τον τηλεφακό από macro.

Samsung Galaxy A51

Σύμφωνα με μια πηγή, η εταιρεία έχει εφοδιάσει το Galaxy A51 με κύρια κάμερα 48MP, 12MP ultrawide και 5MP macro. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια, πως το Galaxy A51 θα είναι μια πιο προσιτή οικονομικά συσκευή. Βλέπουμε, λοιπόν, εδώ μια σημαντική αναβάθμιση. Η Samsung συνήθιζε να φέρνει στις low-end και mid-range συσκευές της ultrawide angle κάμερα στα 8MP. Εδώ, όμως όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχουμε να κάνουμε με 12MP αντί για 8.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι παρόμοια χαρακτηριστικά με το Samsung Galaxy A51 αναμένεται να συναντήσουμε και στο Galaxy A71.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights