Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Unboxing video: 108MP κάμερα και όχι μόνο

Xiaomi Mi Note 10 Unboxing video: 108MP κάμερα και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Στην αγορά των smartphones είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολο για μια εταιρεία να δημιουργήσει κάτι πραγματικά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό που να είναι και όντως ενδιαφέρον. Η xiaomi είναι μια από τις εταιρείες όμως που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει μερικά πολύ εντυπωσιακά και σίγουρα πρωτοποριακά smartphones. Με αυτή ακριβώς τη λογική, η εταιρεία είναι και η πρώτη που κατάφερε να φέρει στην αγορά ένα smartphone με κάμερα εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης στο πίσω μέρος του, που δεν είναι άλλο από το Mi Note 10. Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του, το smartphone έφτασε στα χέρια μας, και φυσικά πέρασε από την διαδικασία του… unboxing.

Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν, βγάζουμε το mi Note 10 από την συσκευασία του και το γνωρίζουμε και εμείς για «σχεδόν» πρώτη φορά από κοντά. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι προφανώς η βασική του κάμερα με την ανάλυση των 108ΜΡ. Όμως η κάμερα αυτή δεν είναι …. μόνη της, και συνοδεύεται από άλλες τέσσερις συνολικά, που μάλιστα η κάθε μια από αυτές προσφέρει κάτι διαφορετικό στον τομέα της φωτογραφίας.

Το Mi note 10 έχει δύο διαφορετικές κάμερες με zoom στο πίσω μέρος του. Η μια από αυτές έχει ανάλυση 12ΜΡ και 2Χ οπτικό zoom, και μάλιστα ο φακός έχει και OIS, που κάνει το πλάνο σε κάθε φωτογραφία αλλά και βίντεο, σημαντικά πιο σταθερό. Υπάρχει όμως και μια ακόμα κάμερα με 5Χ οπτικό zoom και ανάλυση 5ΜΡ, ενώ μέσω ενός συνδυασμού των δύο αυτών αλλά και της βασικής κάμερας, το mi note 10 μπορεί να φτάσει έως και 50Χ ψηφιακού zoom σε μια φωτογραφία.

Έχουμε όμως και δύο ακόμα κάμερες, με τα δικά τους χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η μια από αυτές έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για φωτογραφίες με πολύ μεγαλύτερο πλάνο, και υψηλή ανάλυση στα 20ΜΡ. Μάλιστα διαθέτει και auto focus, κάτι που συσκευές με σημαντικά μεγαλύτερο κόστος συνεχίζουν να μην προσφέρουν…. Τέλος, η μικρότερη σε ανάλυση κάμερα των 2ΜΡ είναι και αυτή χρήσιμη με τη σειρά της, αφού έχει έναν macro φακό που επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών από πολύ μικρή απόσταση μερικών εκατοστών από το αντικείμενο.

Εκτός όλων αυτών όμως, το mi Note 10 είναι ένα ιδιαίτερα ικανό smartphone και σε σχεδόν όλους τους άλλους τομείς. Έχει μια εντυπωσιακή κυρτή amoled οθόνη, με διαγώνιο 6.47 ιντσών και ανάλυση 2304×1080 pixels αλλά και μια σημαντικά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 5.260 mAh. Ο Snapdragon 730G επεξεργαστής της Qualcomm που επέλεξε η xiaomi, σίγουρα δεν έχει τις επιδόσεις του 855, όμως στην αναλυτική του δοκιμή θα δούμε αν τελικά περιορίζει πραγματικά τις δυνατότητες του mi Note 10.

Πριν το αναλυτικό μας review θα ακολουθήσει φυσικά και μια αντίστοιχα αναλυτική δοκιμή για το τι μπορούν να κάνουν στην πράξη οι πέντε αυτές συνολικά κάμερες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights