Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei nova 6 5G: Θα έχει selfie κάμερα 32MP!

Huawei nova 6 5G: Θα έχει selfie κάμερα 32MP!

απο John Leondaris

Το Huawei nova 6 5G φτάνει στις 5 Δεκεμβρίου. Η κατασκευάστρια εταιρία δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα σχετικό βίντεο. Με τον τρόπο αυτό, επιβεβαίωσε ότι το κινητό θα έρθει με μια διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Σήμερα, η Huawei δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο. Μέσω αυτού, μας γνωστοποιεί ότι το Huawei nova 6 5G θα φέρει μια 32MP κάμερα, η οποία θα συνοδεύεται από 8MP ultrawide angle unit.

Huawei nova 6 5G

Ωστόσο, το νέο αυτό βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτε περισσότερο σχετικά με το εν λόγω κινητό. Όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι όλο το βίντεο είναι γυρισμένο τη νύχτα. Με τον τρόπο αυτόν η Huawei θέλει να αναδείξει τη λειτουργία χαμηλού φωτισμού του τηλεφώνου.

Το nova 6 5G αναμένεται να έρθει με τον Kirin 990 SoC. Θα φέρει επίσης μια LCD 6,44″ οθόνη, με ανάλυση 1080p.Το smartphone θα έχει 60MP τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Τέλος, η 4,000 mAh μπαταρία του έρχεται με υποστήριξη φόρτισης 40W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights