Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Note 10: Η σειρά έρχεται στις Φιλιππίνες

Xiaomi Mi Note 10: Η σειρά έρχεται στις Φιλιππίνες

απο John Leondaris

Τα Xiaomi Mi Note 10 και Mi Note 10 Pro έρχονται στις Φιλιππίνες. Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν γνωρίζουμε επίσημα την ημερομηνία που τα συγκεκριμένα δύο κινητά θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία διαρκώς φροντίζει να μας προϊδεάζει για τον ερχομό αυτών των smartphone. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως και τα δύο κινητά που έρχονται στην Νοτιοανατολική Ασία έχουν κάμερα 108MP. Τα Mi Note 10 υπόσχονται να δώσουν νέα πνοή στα smartphones όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας.

Εκτός αυτού, και τα δύο smartphones φέρουν στο εσωτερικό τους τον Snapdragon 730G SoC και μια πενταπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτή, αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 108MP, 20MP ultrawide, 2MP αισθητήρα βάθους και 5MP telephoto. Ταυτόχρονα, στο κινητό βρίσκουμε και έναν ακόμη τηλεφακό με αισθητήρα 12MP που χρησιμοποιείται για πορτρέτα.

Xiaomi Mi Note 10

Στην πραγματικότητα, το Mi Note 10 και το Mi Note 10 Pro είναι σχεδόν τα ίδια κινητά. Η βασική τους όμως διαφορά είναι ότι το τελευταίο (δηλαδή η Pro έκδοση) έρχεται με έναν 8P φακό για την κύρια κάμερα και έχει περισσότερη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Mi Note 10 καθώς και να παρακολουθήσετε το unboxing video από το in2mobile.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights