Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Redmi Note 8: Έρχεται νέο χρώμα στην Ινδία

Xiaomi Redmi Note 8: Έρχεται νέο χρώμα στην Ινδία

απο John Leondaris

Οι αποχρώσεις: Space Black, Neptune Blue και Moonlight White του Xiaomi Redmi Note 8 είναι ήδη διαθέσιμες στην Ινδία. Σήμερα, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί και μια ακόμη. Η νέα απόχρωση του κινητού έρχεται με το όνομα: Cosmic Purple.

Το μοντέλο Cosmic Purple έχει δύο εκδόσεις μνήμης. Η έκδοση 4GB/ 64GB κοστίζει 130 ευρώ, ενώ η έκδοση 6GB/ 128GB κοστίζει 165 ευρώ. Και οι δύο αυτές παραλλαγές θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στην Ινδία από τις 29 Νοεμβρίου μέσω των καταστημάτων Mi.com και Mi Home.

Το Xiaomi Redmi Note 8 διαθέτει μια FHD + LCD οθόνη 6.3 ιντσών και συνοδεύεται από Snapdragon 665 SoC στο εσωτερικό του. Έχει επίσης μια selfie κάμερα 13MP στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος της συσκευής, συναντάμε μια τετραπλή κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

Xiaomi Redmi Note 8

Το smartphone τρέχει το βασισμένο σε Android Pie, MIUI 10 και φέρει μια μπαταρία 4.000 MAh. Η μπαταρία αυτή, έρχεται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W. Τέλος, στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρική ασφάλεια.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό camera review, καθώς και να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο για την Pro έκδοση του Redmi Note 8 από το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights