Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 30 Pro 5G: Έρχεται νέα παραλλαγή

Huawei Mate 30 Pro 5G: Έρχεται νέα παραλλαγή

απο John Leondaris

Το Huawei Mate 30 Pro 5G που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο διατέθηκε στην Κίνα σε δύο εκδόσεις μνήμης. Η πρώτη ήταν η έκδοση 8GB/256GB, ενώ η δεύτερη ήταν η 8GB/512GB. Σήμερα, έρχεται να προστεθεί στις παραπάνω και μια ακόμη, τρίτη παραλλαγή του κινητού. Η παραλλαγή αυτή, έρχεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το νέο αυτό μοντέλο διατίθεται στα 820 ευρώ (910 δολάρια/ 6.399 CNY). Όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην Κίνα από τις 12 Δεκεμβρίου. Οι πωλήσεις όμως του νέου Huawei Mate 30 Pro 5G φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από τις 18 Δεκεμβρίου.

Το Mate 30 Pro 5G φέρει στο εσωτερικό του τον Kirin 990 SoC. Όσον αφορά το λογισμικό, τρέχει το βασισμένο στο Android 10, EMUI 10. Έχει μια OLED 6,53″ οθόνη η οποία είναι ανάλυσης FullHD+. Τέλος, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που προσφέρει στον χρήστη βιομετρική ασφάλεια, είναι τοποθετημένος κάτω από το γυαλί της οθόνης.

Tο Mate 30 Pro 5G διαθέτει μια 32MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, συναντάμε έναν 40MP κύριο αισθητήρα, 40MP ultrawide, 8MP τηλεφακό, καθώς και 3D ToF. Το εν λόγω smartphone τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.500 mAh. Επίσης, το κινητό διαθέτει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 40W και ασύρματης γρήγορης φόρτισης 27W.

Huawei Mate 30 Pro 5G

Εδώ, μπορείτε να βρείτε το camera review για το Huawei Mate 30 Pro, από το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights