Αρχικη APPS / GAMES Facebook Messenger: Φέρνει ένα Star Wars dark theme!

Facebook Messenger: Φέρνει ένα Star Wars dark theme!

απο John Leondaris

Το Facebook Messenger έχει προσθέσει ένα νέο θέμα εμπνευσμένο από το Star Wars για τους φανατικούς οπαδούς.

Φυσικά, το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει δημιουργηθεί με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια καλύτερη εξοικονόμηση της ενέργειας της μπαταρίας της συσκευής του. Έχει δημιουργηθεί με κύριο σκοπό να προσφέρει μια πιο ευχάριστη, διασκεδαστική εμπειρία στον εκάστοτε χρήστη. Ωστόσο, για όσους χρησιμοποιούν κινητό με OLED οθόνη, προφανώς και το Star Wars dark theme θα “κουράσει” λιγότερο την μπαταρία σε σύγκριση με το απλό, λευκό θέμα.

Facebook Messenger

Όπως και να ‘χει, το θέμα προσθέτει νέα Star Wars emojis, κινούμενα αυτοκόλλητα και AR φίλτρα για βιντεοκλήσεις. Το Facebook ανέφερε ότι πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Αυτό που μπορούμε όμως να εικάσουμε είναι ότι θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν, λοιπόν, θέλετε να μπείτε σε ρυθμούς Star Wars, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Facebook Messenger στην Android ή iOS συσκευή σας. Θα βρείτε την υποκατηγορία “Θέμα” στο Settings menu.

Εάν παρ’ όλα αυτά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε το νέο θέμα, δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε. Αυτό, γιατί πιθανώς να χρειαστεί να περιμένετε λίγες ακόμη ημέρες μέχρι να γίνει διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights