Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 20 X 5G Hands on Video

Huawei Mate 20 X 5G Hands on Video

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι στη χώρα μας δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο κάποιο 5G δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η Huawei είναι η μοναδική εταιρεία που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αυτή τη στιγμή μια 5G συσκευή για την δοκιμαστική λειτουργία τους. Μια από αυτές τις συσκευές έφτασε και στα χέρια μας, επίσημα από την Huawei Hellas, αφού η εταιρεία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να διαθέσει ένα πλήρως λειτουργικό Smartphone όπως το Mate 20 X 5G.

Το Mate 20 X παρουσιάστηκε πριν σχεδόν ένα χρόνο, σαν η Gaming έκδοση του έτσι και αλλιώς εντυπωσιακού Mate 20 Pro, ενώ έφτασε στην Ευρωπαϊκή αγορά με μερικούς μήνες καθυστέρηση. Η 5G έκδοση του έγινε διαθέσιμη, όταν έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα δίκτυα αυτού του είδους στην Ευρώπη, σε δοκιμαστική ή την τελική τους μορφή. Στο συγκεκριμένο βίντεο γνωρίζουμε μαζί το Mate 20 X 5G, το οποίο έχουμε στα χέρια μας για περίπου δύο εβδομάδες τώρα.

Παροτι καταφέραμε να το δοκιμάσουμε ελάχιστα σε πραγματικό 5G δίκτυο, αφού στη χώρα μας λειτουργούν μόνο σε δοκιμαστικό στάδιο, καταφέραμε να σχηματίσουμε μια συνολική εικόνα για το Smartphone. Η μεγάλη οθόνη των 7.2 ιντσών είναι ουσιαστικά “αναγκαία” αφού στο πίσω μέρος του Mate 20 X 5G η επιφάνεια πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για τον αυξημένο αριθμό κεραιών που απαιτείται. Η υποστήριξη του 5G σε υψηλή συχνότητα πάνω από τα 26GHz είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Smartphone της Huawei σε σύγκριση με σχεδόν όλες τις υπόλοιπες συσκευές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Μια μεγάλη AMOLED Οθόνη, ο εντυπωσιακός Kirin 980 επεξεργαστής στο εσωτερικό του Mate 20 X 5G, σε συνδυασμό με το Balong 5000 Modem, αλλά και 8 GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, δμημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Η μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 5.000 mAh είναι απαραίτητη κατά την λειτουργία σε 5G δίκτυα, είναι όμως “ευπρόσδεκτη” και σε καθημερινή χρήση. Τέλος, το Smartphone έχει στο πίσω μέρος του τις τρεις κάμερες του Mate 20 Pro, με όλες τις δυνατότητες τους, αλλά και την ποιότητα των φωτογραφιών που παράγει η συνεργασία της με την Leica.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το αναλυτικό μας Review για το Smartphone, αλλά και ένα ακόμα βίντεο για την απόδοση του συγκεκριμένα στον τομέα του Gaming, τομέας που το Mate 20 X 5G ξεχωρίζει λόγω των επιδόσεων αλλά κα λόγω της μοναδικής του οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights