Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6S Unboxing Video

Huawei Y6S Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Σε πλήρη αντίθεση με την άδικη πολιτική που ασκείται εναντίον της, η Huawei συνεχίζει να μπορεί να κατασκευάσει νέα Smartphones και φυσικά να τα διαθέσει επίσημα στην Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας. Το νεότερο από αυτά, είναι το Y6s που όπως δηλώνει και η ονομασία του, απευθύνεται στο νεανικό κοινό, και αποτελεί μια σχετικά οικονομική πρόταση από την εταιρεία. Εδώ πρέπει να τονίσουμε, ότι προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η εταιρεία επιλέγει να φέρει επίσημα στη χώρα μας μόνο συσκευές που έχουν πλήρη υποστήριξη για τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

Το Y6s λοιπόν, έχει κανονικά πρόσβαση στο Play Store της Google, και όλες τις συνηθισμένες εφαρμογές για Youtube, Gmail, Chrome Browser κλπ εγκατεστημένες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά το Y6s, πριν την αναλυτική δοκιμή του, και “ανακαλύπτουμε” όλα όσα προσφέρει σε αρκετά χαμηλό κόστος. Η οθόνη των 6,09 ιντσών έρχεται με ανάλυση 1560×720 pixels, που είναι “ιδανική” στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ βοηθάει και στην χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών. Για τις επιδόσεις αυτές, υπεύθυνος είναι ένας επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο MT6765 ή αλλιώς Helio P35. Συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση του Y6S αλλά και με 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Smartphone έρχεται με μια “μόνο” κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 13ΜΡ που έχει όμως ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα f/1.8 στον φακό της. Αυτό σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα του ίδιου του αισθητήρα, βοηθούν το Y6s να βγάζει καλές φωτογραφίες (για τα δεδομένα της κατηγορίας του) ακόμα και σε συνθήκες με σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Y6s και θα επανέλθουμε με το αναλυτικό Review του. Η διάθεση του επίσημα στην Ελληνική αγορά ξεκινάει στις 23 Δεκεμβρίου από την εταιρεία, ακριβώς δηλαδή πριν την εορταστική περίοδο, σαν μια πολύ καλή επιλογή για όποιον αναζητά ένα οικονομικό και αποδοτικό Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights