Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Το clamshell αναδιπλούμενο κινητό εμφανίστηκε σε live εικόνες!

Samsung: Το clamshell αναδιπλούμενο κινητό εμφανίστηκε σε live εικόνες!

απο John Leondaris

Προς τα τέλη Οκτωβρίου, η Samsung μας έδωσε και επίσημα μια πρώτη ιδέα για το επερχόμενο αναδιπλούμενο κινητό της. Από τότε έχουμε δει αμέτρητες ανακοινώσεις και φήμες σχετικά με τη συσκευή. Τώρα όμως, έχουμε τις πρώτες ζωντανές εικόνες του επόμενου Galaxy Fold.

Samsung

Το κινητό φέρει μια κατακόρυφα αναδιπλούμενη Infinity-O οθόνη με punch-hole στο κέντρο για τη φιλοξενία της selfie κάμερας. Το τηλέφωνο τρέχει το γνωστό One UI, αλλά θα πρέπει να αναμένουμε από τη Samsung να φέρει ορισμένες τροποποιήσεις για να αξιοποιήσει τον πτυσσόμενο χαρακτήρα του κινητού.

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου όταν διπλώνεται έχει μια μικρή οθόνη για την ώρα, την ημερομηνία και τις ειδοποιήσεις. Το πίσω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ενώ ο μεντεσές (αν και προφανώς μικρότερος) μοιάζει πανομοιότυπος με αυτόν που υπάρχει στο Galaxy Fold. Τα πλήκτρα της έντασης και το power button είναι τοποθετημένα στην επάνω δεξιά πλευρά, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν τα μεγάφωνα και η type-C θύρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω τηλέφωνο θα έρθει με μια τιμή περίπου στα 1.000 δολάρια. Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να ανακοινωθεί παράλληλα με τη σειρά Galaxy S11 στις 18 Φεβρουαρίου. Καθώς πλησιάζει ο καιρός, αναμένουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το κινητό.

Διάβασε εδώ το αναλυτικό review του in2mobile.gr για το εντυπωσιακό Galaxy Fold.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights