Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Z Flip: Αυτή είναι η ονομασία του Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy Z Flip: Αυτή είναι η ονομασία του Galaxy Fold 2

απο John Leondaris

Έχουμε δει ήδη το επερχόμενο clamshell foldable Galaxy κινητό της Samsung και μάλιστα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει στις 11 Φεβρουαρίου, μαζί με τα S20. Μια νέα διαρροή όμως, θέλει το εν λόγω κινητό να μην αποτελεί τον διάδοχο του Galaxy Fold, αλλά την αρχή μιας εντελώς νέας σειράς. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το τηλέφωνο θα ονομαστεί Galaxy Bloom. Τελικώς, φαίνεται ότι το “Bloom” ήταν απλώς η κωδική ονομασία και σύμφωνα με τον leakster Ice Universe,το τελικό προϊόν που θα πωληθεί ως Samsung Galaxy Z Flip.

Μάλιστα, δημοσίευσε στο Twitter και ένα σχετικό banner, που μοιάζει επίσημο. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη, θα πρέπει πάντα να διατηρούμε μια επιφύλαξη.

Samsung Galaxy Z Flip

Μυστήριο μέχρι στιγμής καλύπτει τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Z Flip. Πέρα από κάποιες live φωτογραφίες και φήμες για Super Fast charging, γνωρίζουμε ελάχιστα όσον αφορά τις προδιαγραφές του. Προσφάτως ακούστηκε ότι το “Fold 2” θα φέρει τον παλαιότερο Snapdragon 855.

Σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights