Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Vs Galaxy A30s (Video)

Huawei P Smart Pro Vs Galaxy A30s (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Στην μεσαία κατηγορία τιμής, με κόστος έως και 300 ευρώ, υπάρχουν σίγουρα εντυπωσιακά πολλές προτάσεις από σχεδόν όλους τους κατασκευαστες. Η Samsung από την πλευρά της, συνεχίζει να έχει το Galaxy A30s σαν μια από τις προτάσεις της σε αυτή την κατηγορία, με την Huawei από την πλευρά της να φέρνει το νέο P Smart Pro σαν τη δική της πρόταση.

Με τα δύο Smartphones να έχουν παραπλήσια τιμή πώλησης, και το P Smart pro να είναι ελάχιστα ακριβότερο, προσφέροντας όμως συνολικά περισσότερα, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο βίντεο σαν ένα τρόπο να δούμε τις βασικότερες διαφορές μεταξύ τους.

Το Galaxy A30s εχει και αυτό μια AMOLED οθονη όπως μας έχει συνηθίσει πλέον η Samsung ακόμα και στη μεσαία κατηγορία τιμής. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη οθόνη όμως, είναι ότι η 720p ανάλυση της είναι αδικαιολόγητα χαμηλή για το μέγεθος των 6.5 ιντσών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η λεπτομέρεια απεικόνισης να είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή της οθόνης του P Smart Pro, που παρότι πρόκειται για ένα LCD Panel, έχει σημαντικά υψηλότερη ανάλυση 2340×1080 pixels αλλά και μεγαλύτερο μέγεθος στις 6.6 ίντσες.

Η Samsung έχει ενσωματώσει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη του Galaxy A30s, όπως όμως και στα Galaxy A50 και Galaxy A70, η ταχύτητα λειτουργίας του αλλά και η αξιοπιστία του έχει σοβαρά προβλήματα. Το P Smart Pro από την πλευρά του έχει έναν αισθητήρα στο πλαϊνό του μέρος και πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης, ενώ είναι και σημαντικά πιο γρήγορος και αξιόπιστος. Στον τομέα της κάμερας επίσης, το P Smart Pro έχει μια βασική κάμερα των 48ΜΡ που βγάζει συνολικά καλύτερες φωτογραφίες από αυτή των 25ΜΡ του Galaxy A30s. Μάλιστα η συσκευη της Samsung δεν έχει και ξεχωριστό Night mode, κάτι που υπάρχει κανονικά στο τηλέφωνο της Huawei

Τέλος, στον τομέα των επιδόσεων, ο Kirin 710F επεξεργαστής της Huawei, είναι περίπου 30% ισχυρότερος από τον Exynos 7904 της Samsung που υπάρχει στο εσωτερικό του Galaxy A30s. Μάλιστα το Smartphone της Huawei έχει και 6GB μνήμης RAM αντί για 4GB στο A30s, που έχει και τον μισό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB αντί για 128GB στο P Smart Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Euh Zarou 26/01/2020 - 19:28

Το p smart pro είναι καλύτερο από το p Smart z ;

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights