Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A71: Καταφτάνει στην Ινδία, 24/2 ξεκινούν οι πωλήσεις

Galaxy A71: Καταφτάνει στην Ινδία, 24/2 ξεκινούν οι πωλήσεις

απο John Leondaris

Η Samsung ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο το Galaxy A51 και το Galaxy A71. Το A51 έφτασε στην Ινδία στα τέλη Ιανουαρίου για 23.999 INR (310 ευρώ). Τώρα, το A71 ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στη χώρα.

Το εν λόγω κινητό έρχεται στην έκδοση 8GB/128GB που διατίθεται για 29.999 INR (390 ευρώ). Θα κυκλοφορήσει τις αποχρώσεις Prism Crush Silver, Prism Crush Blue και Prism Crush Black και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Φεβρουαρίου.

Galaxy A71

Το Galaxy A71 είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 730 SoC και τρέχει το βασισμένο στο Android 10, One UI 2.0. Διαθέτει μια 6.7″ FHD+ Infinity-O Super AMOLED Plus οθόνη και μια τετραπλή κάμερα 64MP στο πίσω μέρος. Το κινητό, έρχεται με ορισμένες «Make for India» λειτουργίες, όπως Useful Cards, Finder και Smart Crop.

Εδώ, μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό μας review για το Galaxy A71.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights