Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Z Flip: Κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία στις 26 Φεβρουαρίου
Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip: Κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία στις 26 Φεβρουαρίου

απο John Leondaris

Το Galaxy Z Flip φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες πωλήσεων της Samsung. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται σε ορισμένα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να είναι εξίσου επιτυχημένο και στην Ινδία, κάτι που σύντομα θα ανακαλύψουμε.

Σήμερα, η κορεατική εταιρεία εισήγαγε επισήμως το δεύτερο αναδιπλούμενο smartphone της στην Ινδική υποήπειρο. Όπως και σε άλλα μέρη, έρχεται μόνο μία έκδοση του Z Flip, με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του είναι στα 1.422 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο ακριβό στην Ινδία από ό,τι στις ΗΠΑ, αλλά φθηνότερο από ό,τι στην ΕΕ. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 21 Φεβρουαρίου και η συσκευή θα αρχίσει να διατίθεται στις 26 Φεβρουαρίου. Θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: Mirror Black, Mirror Purple και Mirror Gold.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το hands-on άρθρο μας για το Galaxy Z Flip, καθώς και να παρακολουθήσετε το σχετικό μας βίντεο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights