Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor View 30 Pro / Honor 9X Pro Hands-on (video)

Honor View 30 Pro / Honor 9X Pro Hands-on (video)

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και αν η έκθεση MWC στην Βαρκελώνη ακυρώθηκε, υπήρξαν αρκετές εταιρείες που τήρησαν το πρόγραμμα τους, και παρουσίασαν κανονικά τα νέα τους προϊόντα σε ειδικές εκδηλώσεις. Έχοντας την τύχη να βρεθούμε σε μια από αυτές, είδαμε από κοντά τα νέα Smartphones της Honor, το View 30 Pro και το Honor 9X Pro.

Το ακριβότερο, ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό Honor View 30 Pro είναι και το πρώτο Smartphone της εταιρείας με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποιεί τον αντίστοιχα πανίσχυρο Kirin 990 επεξεργαστή που σχεδιάζει η μητρική της Huawei και προφανώς στην 5G έκδοση του που μεταξύ άλλων έχει και διπλάσιας ισχύς μονάδα τεχνητής νοημοσύνης. Μαζί όμως με την εντυπωσιακή επεξεργαστική του ισχύ, το Honor View 30 Pro έρχεται και με εντυπωσιακές κάμερες στο πίσω μέρος του.

Η βασική από αυτές έχει έρθει… απευθείας από το κορυφαίο P30 Pro της Huawei, και έχει τον ίδιο RYYΒ αισθητήρα με αυξημένη ευαισθησία στον φωτισμό, αλλά και ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα με f/1.8. Η δεύτερη κάμερα είναι νέα, και με ανάλυση 12ΜΡ προσφέρει υπερ ευρυγώνιο φακό και είναι σχεδιασμένη για την λήψη ποιοτικών βίντεο.

Το δεύτερο Smartphone της εταιρείας είναι το Honor 9X pro που αποτελεί μια ισχυρότερη έκδοση του 9Χ που ήδη υπάρχει επίσημα και στη χώρα μας. Η σημαντικότερη διαφορά του είναι η ύπαρξη του αναβαθμισμένου και ισχυρότερου Kirin 810 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με επιδόσεις που καλύπτουν με άνεση τις απαιτήσεις κάθε χρήστη. Έχει επίσης στο πίσω μέρος του τρεις διαφορετικές κάμερες με την βασική από αυτές να είναι στα 48ΜΡ. Αυτό όμως που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η τιμή του Honor 9X Pro, που στην Ευρώπη θα είναι στα… 249 ευρώ επίσημα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν και πότε θα γίνουν διαθέσιμες και στη χώρα μας οι δύο νέες συσκευές της Honor, όμως όταν τελικά γίνει αυτό, θα τις έχουμε και πάλι στα χέρια μας για την αναλυτική δοκιμή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights