Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate Xs Unboxing Video

Huawei Mate Xs Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Την ώρα που ο πλανήτης παρακολουθούσε την παρουσίαση του Mate Xs από τον πρόεδρο του καταναλωτικού τμήματος της Huawei, είμασταν από τους λίγους τυχερούς που βρέθηκαν ζωντανά στην παρουσίαση αυτή, και από τους ακόμα λιγότερους που έφυγαν από την εκδήλωση με ένα Mate Xs σφραγισμένο στο κουτί του.

Το αναμενόμενο και λογικό, ήταν να ετοιμάσουμε ένα unboxing video της συσκευής, σε συνθήκες διαφορετικές από το συνηθισμένο, και με ιδιαίτερα καλή διάθεση αλλά και αγωνία να το δούμε και εμείς από κοντά.

Το Mate Xs αποτελεί το πρώτο Foldable Smartphone της εταιρείας που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες αγορές εκτός Κίνας, ενώ είναι με διαφορά και η πιο εντυπωσιακή υλοποίηση μιας συσκευής αυτού του είδους. Παρότι η Huawei δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την κατασκευή και τον σχεδιασμό του αρχικού Mate X, εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο από την παρουσίαση του μέχρι και σήμερα, για να κάνει ακόμα καλύτερο το Mate Xs.

Ο μηχανισμός που διπλώνει την οθόνη είναι εντυπωσιακά στιβαρός και εμπνέει εμπιστοσύνη με τον τρόπο που ασφαλίζει και στις δύο θέσεις, ενώ το Mate Xs είναι με διαφορά το πιο λεπτό Smartphone στο μεγαλύτερο τμήμα της επιφάνειας του και ειδικά κάτω από την οθόνη του. Η οθόνη αυτή έχει ανάλυση 2400×2280 pixels επειδή είναι ουσιαστικά σχεδόν “τετράγωνη” όταν είναι ανοιχτή, και έχει εντυπωσιακή χρωματική απόδοση αλλά και ένταση φωτισμού. Το πλεονέκτημα όμως του Mate Xs είναι ότι όταν  η οθόνη αυτή κλείνει, διπλώνοντας στην μέση, παραμένει το μπροστινό της μέρος αντίστοιχα μεγάλο για άνετη χρήση, στις 6.8 ίντσες.

Φυσικά, σαν κορυφαίο Smartphone της Huawei, δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίζει και στον τομέα της κάμερας. Το Mate Xs έχει την ίδια βασική κάμερα με τα εντυπωσιακά P30 Pro και Mate 30 pro της εταιρείας, με τον αισθητήρα των 40MP και την τεχνολογικά ανώτερη διάταξη RYYB. Μαζί με αυτόν υπάρχει μια ακόμα κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό στα 16ΜΡ αλλά και μια κάμερα με οπτικό 3Χ ζουμ, σε μια εποχή που η Samsung προσπαθεί να “πείσει” ότι το υβριδικό Zoom των Galaxy S20 είναι το ίδιο (ενώ δεν είναι προφανώς).

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Mate Xs, και θα ετοιμάσουμε το αναλυτικό μας Review καθώς και ξεχωριστό αφιέρωμα στις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights