Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Google Mobile Services στο Huawei Mate Xs (Video)

Google Mobile Services στο Huawei Mate Xs (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Huawei δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει επίσημα τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google στα νεότερα της Smartphones, έιναι αρκετές οι “πλάγιες” λύσεις που επιτρέπουν την εγκατάσταση τους. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο και … υπομονή, όμως μια νέα λύση φαίνεται ότι απλοποιεί σημαντικα την όλη διαδικασία. Στην περίπτωση του νέου Mate Xs της εταιρείας, είναι μια πολύ χρήσιμη λύση για όσους θεωρούν (κακώς) αποτρεπτικό παράγοντα την απουσία τους από τη συσκευή.

Η εφαρμογή Chat Partner, που η ονομασία της είναι… επίτηδες διαφορετική από την πραγματική της χρησιμότητα, αναλαμβάνει να εγκαταστήσει στη συσκευή τις βασικές υπηρεσίες της Google, καθώς και το Play Store. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, αφού μετα την εγκατάσταση της εφαρμογής, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να δώσει τα στοιχεία του Google λογαριασμού του, και να περιμένει να ολοκλήρωθεί η “προσθήκη”.

Στο τέλος της διαδικασίας, πιθανόν να χρειαστεί μια επανεκκίνηση η συσκευή ώστε να λειτουργούν όλα σωστά, ενώ στο Mate Xs που είχαμε στα χέρια μας, χρειάζεται να επιβεβαιώσει ο χρήστης αρκετές φορές ότι γνωρίζει πως δεν πρόκειται για πιστοποιημένη συσκευή από την Google.

Το Play Store στην συνέχεια λειτουργεί κανονικά, και μπορεί κανείς να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές της Google από εκεί, όπως φυσικά και κάθε άλλη εφαρμογή που επιθυμεί. Η διαδικασία προσθέτει το σύνολο των απαραίτητων υπηρεσιών, ώστε ο τηλεφωνικός κατάλογος και το ημερολόγιο που έχει κάποιος στον Google λογαριασμό του, να συγχρονίζεται κανονικά με τις αντίστοιχες εφαρμογές του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights