Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Unboxing Video

Huawei P40 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το κορυφαίο P40 Pro αλλά και το τεχνολογικά εντυπωσιακό P40 Pro+, η Huawei ανακοίνωσε και το «απλό» Ρ40, μια συσκευή σχεδιασμένη να προσφέρει όλες τις σημαντικές δυνατότητες των δυο ακριβότερων μοντέλων. Οι διαφορές του με αυτά, είναι πολύ συγκεκριμένες, και φέτος περιορίζονται σε αυτά που ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού δεν θεωρεί απαραίτητα για την καθημερινή χρήση.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε μαζί για πρώτη φορά από κοντά το P40 και γνωρίζουμε τα σημαντικότερα από τα χαρακτηριστικά του. Μια σωστή επιλογή από την εταιρεία, είναι η ύπαρξη της ίδιας ακριβώς βασικής κάμερας όπως και στα δύο ακριβότερα μοντέλα της ίδιας σειράς, μια κάμερα που εκτοξεύει τις φωτογραφίες επιδόσεις του P40 ειδικά σε άμεση σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο P30.

Η κάμερα αυτή είναι ο ίδιος εντυπωσιακά μεγάλος σε φυσικό μέγεθος αισθητήρας των 50ΜΡ, με μέγεθος που ξεπερνά ακόμα και την κάμερα του galaxy S20 Ultra της Samsung, ένα Smartphone που είναι περίπου 550 ευρώ ακριβότερο. Φυσικά η κάμερα αυτή έχει τον ίδιο εντυπωσιακό σε χαμηλό φωτισμό, RYYB αισθητήρα, αλλά και OIS, κάτι που επίσης απουσιάζε από το αμέσως προηγούμενο Ρ30.

Ο Kirin 990 5G επεξεργαστής είναι και αυτός ακριβώς ίδιος με τα ακριβότερα μοντέλα, και έρχεται και εδώ με σημαντικά πλεονεκτήματα στην απόδοση του. Η ενσωμάτωση του 5G modem δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει υποστήριξη για αυτού του είδους τα δίκτυα σε όλες τις εκδόσεις του Ρ40, ενώ και στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης, ο επεξεργαστής αυτός είναι σημαντικά καλύτερος σε σύγκριση ειδικά με αυτούς της samsung που υπόσχονται μεν καλύτερες επιδόσεις αλλά αποδεδειγμένα δεν τις προσφέρουν στην πράξη, ειδικά στα νέα galaxy S20.

Στον τομέα της οθόνης, το Ρ40 διατηρεί την διαγώνιο των 6.1 ιντσών και την ανάλυση των 2340Χ1080 pixels σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί και το κόστος του αλλά και οι φυσικές του διαστάσεις σε πολύ καλά επίπεδα. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε τη δοκιμή του και θα ακολουθήσει και μια σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Ρ30 της εταιρείας, για να ανακαλύψουμε συνολικά τις βελτιώσεις που έχει η νεότερη συσκευή!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights