Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Unboxing Video: Κανένας συμβιβασμός

Huawei P40 Unboxing Video: Κανένας συμβιβασμός

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το σίγουρα εντυπωσιακό P40 Pro, αλλά και το εκτός πραγματικότητας, P40 Pro+, η Huawei παρουσίασε και το “απλό” P40 που για μια ακόμα χρονιά είναι σχεδιασμένο να προσφέρει τα … ουσιαστικά από τα νέα χαρακτηριστικά σε ένα μικρότερο και πιο οικονομικό πακέτο. Μάλιστα αυτή τη φορά, το P40 διατηρεί την βασική κάμερα των δύο ακριβότερων μοντέλων, μια βασική κάμερα που διαφέρει στην πράξη και όχι στη θεωρία, από κάθε πρόταση του ανταγωνισμού μέχρι σήμερα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο γνωρίζουμε για πρώτη φορά από κοντά το νέο P40 και εκτός από τα περιεχόμενα της συσκευασίας του, έχουμε και μια πρώτη εικόνα για το τι ακριβώς προσφέρει. Η βασική κάμερα είναι ίδια όπως αναφέραμε με τα δύο ακριβότερα μοντέλα, στα 50ΜΡ με τον εντυπωσιακά μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.28″. Διατηρεί μάλιστα και το OIS αλλά και την αρχιτεκτονική RYYB στον αισθητήρα που του επιτρέπει να βλέπει έως και 40% περισσότερο φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτό που αλλάζει, είναι οι δύο άλλες κάμερες στο πίσω μέρος του. Αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, έχει ανάλυση 16ΜΡ και έρχεται πρακτικά… ίδια από το P30 πριν ένα χρόνο. Έχει έναν φακό με διάφραγμα f/2.2 όσο είναι πλέον “δεδομένο” σε αυτή την κατηγορία, έχει όμως και Auto focus, κάτι που η Samsung επιμένει μέχρι και σήμερα να μην προσφέρει στις αντίστοιχες κάμερες των συσκευών της, ακόμα και σε μοντέλα όπως το Galaxy S20 Ultra, το Z flip αλλά και το… Galaxy Fold που κοστίζουν από δύο έως και τρεις φορές περισσότερα χρήματα. Η τρίτη κάμερα έχει ένα πιο … συνηθισμένο 3Χ zoom που και αυτό είναι πραγματικά οπτικό και όχι “υβριδικό” και κατά βάση ψηφιακό όπως στα Galaxy S20 και Galaxy S20+.

Στον τομέα των επιδόσεων, το P40 διατηρεί τον ιδιο Kirin 990 5G επεξεργαστή των δύο ακριβότερων εκδόσεων, και μάλιστα πλέον έχει και τα 8 GB μνήμης RAM όπως ακριβώς και το P40 Pro. Μάλιστα διατηρεί και την υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κάτι που επίσης δεν προσφέρουν τα ακριβότερα Galaxy S20 και Galaxy S20+ της Samsung στην έκδοση που πωλείται (ακριβότερα…) επίσημα στη χώρα μας. Για τον αποθηκευτικό χώρο η βασική και μοναδική έκδοση του Smartphone που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας έχει 128GΒ διαθέσιμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε τη δοκιμή του ώστε να ακολουθήσει το αναλυτικό του Review, αλλά και μια σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο P30 της εταιρείας όπου θα δούμε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights