Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10 Pro Unboxing video

Xiaomi Mi 10 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi έχει πλέον αποδείξει… περίτρανα ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να “ζηλέψει” από τον ανταγωνισμό της, σε ότι αφορά τις επιδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την πολυτέλεια των Smartphones της σε κάθε κατηγορία τιμής. Η εταιρεία πλέον θεωρεί (σωστά) ότι έχει αποκτήσει εκτός των άλλων και το κύρος ενός από τους καλύτερους κατασκευαστές στην συγκεκριμένη αγορά και όχι μόνο, και το νεότερο Mi 10 αλλά κυρίως το κορυφαίο Mi 10 pro έρχονται για να επιβεβαιώσουν ακριβώς αυτό. Η Info-Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των Smartphones της εταιρείας για τη χώρα μας, πρόκειται να ξεκινησει και επίσημα τη διάθεση τους σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Έχουμε την τύχη να έχουμε στα χέρια μας το κορυφαίο Mi 10 Pro 5G, και φυσικά όπως πλέον συνηθίζουμε, πριν την αναλυτική δοκιμή του, ετοιμάσαμε ένα Unboxing video στο οποίο γνωρίζουμε και εμείς το Smartphone στην τελική και εμπορικά διαθέσιμη μορφή του. Οι “πρωτιές” για το Mi 10 Pro στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Η κάμερα των 108 Megapixel ήταν κάτι που η Xiaomi έφερε πρώτη στην αγορά, με το Mi note 10, και εδώ έρχεται με βελτιωμένη απόδοση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 8k. Μάλιστα σε άμεση σύγκριση με τα τρία Galaxy S20 της Samsung, το Mi 10 Pro προσφέρει και τρια διαφορετικά επίπεδα… zoom κατά την εγγραφή βίντεο σε αυτή την υψηλή ανάλυση, αλλά εκτός των άλλων και ένα σημαντικά μεγαλύτερο “κάδρο” στο ίδιο το βίντεο.

Όμως έχει και τρεις ακόμα διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Η Xiaomi θεωρεί ότι δεν υπάρχει ένα μόνο επίπεδο zoom που είναι το ιδανικό, και έτσι το Mi 10 Pro έχει δύο διαφορετικές κάμερες, μια με 5Χ οπτικό zoom στα 8 Megapixel και μια ακόμα με 2Χ zoom ιδανικό για φωτογραφίες πορτραίτου, και ανάλυση 12 Megapixel. Το σύνολο συμπληρώνει μια κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό στα 20 Megapixel που εκτός των άλλων έχει και Auto focus, κάτι που μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένο από όλες τις εταιρείες του ανταγωνισμού.

Το Mi 10 Pro είναι και το πρώτο Smartphone της Xiaomi και όχι μόνο, που έρχεται επίσημα στην Ελληνική αγορά με τον κορυφαίο σε επιδόσεις, Snapdragon 865 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του. Εκτός των επιδόσεων αυτών, προσφέρει και ενεργειακή απόδοση που επιτρέπει στην μπαταρία των 4.500 mAh να έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση και εδώ σε σύγκριση με τον βασικότερο ανταγωνιστή από την… Νότιο Κορέα και τις δικές του προτάσεις.

Φυσικά, δεν λείπει και η εντυπωσιακή AMOLED οθόνη των 6.67 ιντσών που πλέον υποστηρίζει και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, σαν μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο ομαλό γραφικό περιβάλλον και την λογική κατανάλωση ενέργειας. Η ανάλυση της είναι 2340×1080 pixels, που θεωρείται πλεον το δεδομένο σε αυτή την κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες θα ετοιμάσουμε ένα ακόμα αναλυτικό βίντεο και άρθρο για τις επιδόσεις που έχουν οι τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του Mi 10 pro και φυσικά το συνολικό Review μας για την νέα κορυφαία πρότασης της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights