Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10 Unboxing video

Xiaomi Mi 10 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

To κορυφαίο Mi 10 Pro της Xiaomi θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας σε μερικές ημέρες, με τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που του τοποθετούν στην κορυφή της High end κατηγορίας τιμής. Όμως η Xiaomi γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που αναζητά μια πιο «οικονομική» πρόταση που να διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά αυτά. Το «απλό» Xiaomi Mi 10 έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την… ανάγκη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, παραδοσιακά πλέον, βγάζουμε το Mi 10 από την συσκευασία του, και βλέπουμε και εμείς για πρώτη φορά τη συσκευή από κοντά. Αυτό που έχει περισσότερο σημασία εδώ, είναι ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει ακριβώς τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και σε αυτή τη συσκευή. Η οθόνη του Mi 10 έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος, είναι το ίδιο ακριβώς κυρτό AMOLED Panel και φυσικά διατηρεί και τον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz.

Αντίστοιχα σημαντικό είναι όμως και το ότι το Mi 10 «κρύβει» στο εσωτερικό του και τον ίδιο Snapdragon 865 επεξεργαστή της Qualcomm που αποτελεί αυτή τη στιγμή ότι ισχυρότερο υπάρχει στον κόσμο του Android και μάλιστα με χαρακτηριστική διαφορά. Συνδυάζεται και εδώ με 8GB μνήμης RAM, ενώ το Mi 10 έχει 128 GB αποθηκευτικού χώρου αντί για τα 256 GB του Mi 10 Pro.

Στον τομέα της φωτογραφίας, η εταιρεία έχει διατηρήσει την βασική κάμερα με την εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση των 108ΜΡ. Σταθερά έχουν παραμείνει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, όπως το ιδιαίτερα αποδοτικό f/1.7 διάφραγμα του φακού της, αλλά και η ύπαρξη του OIS για σταθερές φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Φυσικά, το Mi 10 έχει και αυτό την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 8Κ.

Οι υπόλοιπες κάμερες στο πίσω μέρος του SMartphone είναι αυτές που διαφέρουν, αφού το  Mi 10 δεν έρχεται με κάποια που να προσφέρει οπτικό ζουμ. Στη θέση αυτών, το Smartphone έχει μια κάμερα με Macro φακό, για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, η οποία μάλιστα έχει και Auto focus, κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένο από τον ανταγωνισμό της Xiaomi. Η κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, έχει χαμηλότερη ανάλυση στα 13ΜΡ ενώ έχει χάσει δυστυχώς και την δυνατότητα αυτόματης εστίασης που έχει η αντίστοιχη κάμερα του Mi 10 Pro.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η χωρητικότητα της μπαταρίας του Mi 10, που με 4.820 mAh είναι έστω και λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Pro έκδοσης. Η ταχεία φόρτιση έχει «μειωθεί» στα 30W, χωρίς όμως να θεωρείται… αργή, ενώ διατηρείται και η ασύρματη φόρτιση επίσης στα 30W της ακριβότερης έκδοσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights