Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Unboxing video

Realme 6 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

H Realme συνεχίζει να θεωρεί την μεσαία κατηγορία τιμής σαν το “τμήμα” της Ελληνικής αγοράς Smartphones που έχει το μεγαλύτερο περιθώριο… ανάπτυξης για την ίδια, και φροντίζει να προσθέτει συνεχώς νέες προτάσεις σε αυτή. Μαζί με το Realme 6i που ήδη έχουμε γνωρίσει στο δικό του Unboxing video, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και το σημαντικά καλύτερο Realme 6, έστω και αν η ονομασία των δύο συσκευών δεν κάνει άμεσα ορατή τη διαφορά μεταξύ τους.

Για μια ακόμα φορά, γνωρίζουμε το Realme 6 στο Unboxing video του, αφού η Smart4All που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των Smartphones της εταιρείας, είχε την καλοσύνη να μας το παραχωρήσει για την δοκιμή του. Το Smartphone έρχεται σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα έκδοση, που θα είναι και η κορυφαία διαθέσιμη, με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Όμως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου Realme 6 είναι η οθόνη του, αφού πρόκειται για μια από τις ελάχιστες οθόνες σε αυτή την κατηγορία τιμής με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Εκτός αυτού του σχετικά “μοναδικού” χαρακτηριστικού της, έχει και απόλυτα αποδεκτή ανάλυσηα 2400×1080 pixels και διαγώνιο 6.5 ιντσών. Μάλιστα έχει και διαφορετική αναλογία πλευρών στο 20:9 προκειμένου να είναι λίγο πιο “στενή” και πιο ψηλή από το συνηθισμένο.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το Realme 6 έρχεται με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, από τις οποίες οι τρεις μπορούν να βγάλουν φωτογραφία, ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του. Η βασική από αυτές, έχει ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση στα 64ΜΡ που δεν θεωρείται δεδομένη (ακόμα) στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Το διάφραγμα στο φακό της είναι αρκετά αποδοτικό επίσης στο f/1.8 και θεωρητικά έχει καλή απόδοση ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η δεύτερη κάμερα έχει παραδοσιακά πλέον, έναν υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία και ανάλυση 8ΜΡ, όσο δηλαδή θεωρείται και εδώ δεδομένο σε ένα Smartphone με κόστος έως 300 ευρώ. Η τρίτη κάμερα, που είναι και η τελευταία που μπορεί να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίες, έχει έναν Macro φακό για λήψεις από πολύ μικρή απόσταση. Η ανάλυση της περιορίζεται στα 2MP, όμως ίσως πιο σημαντική είναι η απουσία του Auto focus.

Για τις επιδόσεις και την λειτουργία χωρίς καθυστερήσεις, του Realme 6, φροντίζει ο Helio G90T επεξεργαστής της Mediatek που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Η Xiaomi με το Note 8 Pro έχει αποδείξει πλέον ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήματα παλαιότερων λύσεων της Mediatek, και προσφέρει απόλυτα ικανοποιητικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές επιδόσεις. Μάλιστα σε συνδυασμό με 8 GB RAM στην κορυφαία έκδοση του Smartphone, το σύνολο είναι ικανό να καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του και σε βάθος χρόνου.

Τέλος, η μπαταρία του Realme 6 έχει αποδεκτή χωρητικότητα 4.300 mAh. Με δεδομένη την λογική κατανάλωση ενέργειας από τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του, ακόμα και με την οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, η απόδοση της αναμένεται να είναι καλύτερη από το μέσο όρο. Αυτό είναι όμως κάτι που θα το δοκιμάσουμε στο αναλυτικό Review του !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights