Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Pro unboxing video

Realme 6 Pro unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, είναι δύσκολο να βρει κανείς πραγματικά αξιόλογες νέες προτάσεις, εκτός από παλαιότερα μοντέλα που απλά έχει μειωθεί πλέον η τιμή πώλησης τους. Σε αυτό το άνω άκρο, και συγκεκριμένα με κόστος περίπου στα 370 ευρώ,  το νέο Realme 6 Pro έρχεται να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική, παρότι αρχικά η διάθεση του στη χώρα μας φαινόταν δύσκολη.

Στο συνηθισμένο πλέον Unboxing video μας, γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας για την μεσαία αυτή κατηγορία, που έρχεται με συγκεκριμένες διαφορές σε σύγκριση με το αμέσως οικονομικότερο και αντίστοιχα ενδιαφέρον Realme 6. Οι δύο συσκευές έχουν την ίδια βασική κάμερα των 64ΜΡ στο πίσω μέρος τους,  όμως το Realme 6 Pro έχει ένα 20Χ… υβριδικό Zoom, μια δυνατότητα που παρότι δεν είναι ιδιαίτερα “Χρήσιμη” αποτελέι κάτι νέο για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι υπόλοιπες κάμερες όμως έχουν και αυτές τις διαφορές τους. Η δεύτερη έχει ένα 2Χ οπτικό ζουμ, μια δυνατότητα που απουσιάζει από το Realme 6, και ανάλυση 12ΜΡ, ενώ υπάρχουν δύο ακόμα κάμερες που μπορούν να βγάλουν αυτόνομα φωτογραφίες. Η μια από αυτές έχει υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ και τέλος έχουμε μια συνηθισμένη πλέον Macro κάμερα με την αντίστοιχα αναμενόμενη αλλά περιορισμένη αναλυση των 2ΜΡ.

Το Realme 6 Pro όμως έχει και έναν διαφορετικό επεξεργαστή στο εσωτερικό του, και συγκεκριμένα τον Snapdragon 720G της Qualcomm. Οι επιδόσεις του είναι πρακτικά στα ίδια επίπεδα με αυτές του Helio G90T στο αμέσως μικρότερο μοντέλο, με μοναδική ίσως διαφορά την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας λόγω της διαφορετικής τεχνικής κατασκευής του. Το Smartphone έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM, με το δεύτερο να αποτελεί  κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για την μεσαία αυτή κατηγορία.

Η οθόνη είναι και αυτή με τη σειρά της μεγαλύτερη σε μέγεθος, και φτάνει πλέον τις 6.6 ίντσες, έστω και αν η διαφορά είναι μικρή και εδώ. Υποστηρίζει όμως και τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Η διαφορά αυτή, αυξάνει σημαντικά την απόδοση του Realme 6 Pro σε καθημερινή χρήση.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το αναλυτικο μας Review, και μια λίγο πιο αναλυτική ματιά στον τομέα της φωτογραφίας αλλά και του Gaming, δύο τομείς στους οποίους βασίζει η Realme την εμπορική επιτυχία της νεότερης συσκευής της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights