Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 10 για τα Mate 10 και P20 της Huawei

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 10 για τα Mate 10 και P20 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Πλέον θεωρείται δεδομένο καλώς ή κακώς για τις περισσότερες εταιρείες, να προσφέρουν περίπου δύο χρόνια ενημερώσεων σε επόμενες εκδόσεις του Android, για τουλάχιστον τις ακριβότερες συσκευές σε κάθε περίπτωση. Η πολιτική αυτή όμως δεν υπήρχε πάντα, και είναι αρκετές οι εταιρείες που πριν μερικά χρόνια δεν ήθελαν να δεσμευθούν σε κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση όμως της Huawei, φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο … πρόβλημα, αφού η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει την ενημέρωση σε Android 10 και το νεότερο EMUI 10 αντίστοιχα, για τη σειρά Mate 10 αλλά και τα δύο P20.

Το ενδιαφέρον εδώ, είναι ότι ειδικά το  Mate 10 Pro, είναι πλέον 2.5 χρονών συσκευή, και έχει ξεπεράσει το χρονικό διάστημα που θα περίμενε κανείς ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται με νεότερες εκδόσεις του Android αλλά και του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας. Τα δύο P20 με την σειρά τους, είναι και αυτά δύο χρονών συσκευές πλέον, και θα μπορούσε και εκεί κανείς να περιμένει ότι δεν θα “δουν” τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία δείχνει ότι σέβεται το αγοραστικό κοινό της, και ειδικά για δύο από τις συσκευές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το που βρίσκεται σήμερα. Το Mate 10 pro ήταν το πρώτο Smartphone που έμαθε στην αγορά την χρησιμότητα μιας μονάδας τεχνητής νοημοσύνης στο εσωτερικό του, και το P20 Pro αλλά και το απλό P20 ηταν οι πρώτες συσκευές που έδειξαν πως αυτή μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμη στον τομέα της φωτογραφίας και όχι μόνο.

Όπως πάντα, αναβάθμιση γίνεται σταδιακά διαθέσιμη ανά τον κόσμο, έχει ξεκινήσει όμως να εμφανίζεται και στην Ευρώπη. Έχει ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος, που ξεπερνά τα 4GB και για τις δύο συσκευές, κάτι μάλλον αναμενόμενο με δεδομένες τις αλλαγές που φέρνει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights