Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το X50 Pro έχει στο εσωτερικό του τον με διαφορά πιο ισχυρό αλλά και πιο αποδοτικό ενεργειακά επεξεργαστή που υπάρχει στον χώρο των Android Smartphones. Ο Snapdragon 865 είναι γνωστός πλέον για τις επιδόσεις του, και η Realme έχει κάνει ότι … περνάει από το χέρι της για να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Το X50 Pro είναι με διαφορά μια από τις πιο γρήγορες σε πραγματική απόδοση συσκευές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, και εδώ παίζει σημαντικό ρόλο και η οθόνη των 90Hz που τονίζει ακόμα περισσότερο την … άνεση με την οποία κάνει τα πάντα.

Μάλιστα η έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, έχει και 12GB μνήμης RAM που είναι… υπερβολικά για κάθε είδους χρήση. Μια τόσο μεγάλη διαθέσιμη μνήμη είναι χρήσιμη μόνο σε βάθος χρόνου, ώστε να εξασφαλίσει ότι το Smartphone θα συνεχίζει να έχει την κορυφαία αυτή απόδοση του, όσο απαιτητικές και αν γίνουν οι περισσότερες εφαρμογές.

Στον τομέα του Gaming, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία, με το σύστημα «ψύξης» του Snapdragon 865 να είναι σχεδιασμένο για συνεχόμενη απόδοση στο μέγιστο. Αυτό βοηθάει σημαντικά την Adreno 650 GPU η οποία έτσι και αλλιώς έχει εντυπωσιακή απόδοση.

Στην χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη του X50 Pro μάλιστα, οι επιδόσεις της Adreno 650 είναι σημαντικά υψηλότερες από αυτές που χρειάζεται οποιοδήποτε παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για Android Smartphones.

Ο συνδυασμός της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, και η ιδιάιτερα καλή ψύξη, κάνουν το X50 Pro ένα ιδανικό Gaming Smartphone ακόμα και αν δεν είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτό.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, το Smartphone έρχεται με 256GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 235 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του. Πρόκειται μάλιστα και για UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, δυστυχώς όμως απουσιάζει πλήρως η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάποιας κάρτας μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights